reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hm... muszę pstryknąć fotkę i wstawić swój brzucholek bo w ostatnich 4 dniach już go trochę "wysadziło", bo wcześniej to wyglądałam jak bym się przejadła :-)

Eeee...tam... jak sama robię zdjęcie to nieładne wychodzi bo jakaś taka wygięta jestem :-/ W takim razie wstawię jutro, albo dopiero w pon jak mąż w domu będzie i mi ładne zdjątko zrobi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
polianna napiszę tylko jedno ZAZDROSZCZĘ ślicznego brzuszka :-)

suadades - ;) dziękuję, ale ani się obejrzysz a będziesz miała jeszcze większy :p

polianna bardzo ładny brzusio,mój wygląda podobnie.
Tyle,że jak zrobiłam zdjęcie,to jakoś kiepsko wyszło.:sorry:

Dziewczyny nie przestraszcie się:rofl2::rofl2::rofl2:

oto mój bęc obecnie:-)

7e2e4cb840827a02med.jpg

No CIAMAJDKO brawo, możemy sobie podać łapki, coś podobnie wyglądamy, od razu mi lepiej na duchu hihihi, światny brzunio, tak trzymaj!!!:-):tak::-D Jesteś 4 dni do przodu wg suwaczka Twojego, a mojego:))))

ślicznie dziewczyny :-)
ja nie pokaze na otwartych watkach..mam swoje przeświadczenia i doświadczenia..zbyt wiele różnych osob kreci sie po forum..:-(
i nie raz ktos znajdowal swoje dziecko czy swoj brzus pod zupelnie innym nickiem gdzies w necie

Dziewczyny nie przestraszcie się:rofl2::rofl2::rofl2:

oto mój bęc obecnie:-)

7e2e4cb840827a02med.jpg

ślicznie dziewczyny :-)
ja nie pokaze na otwartych watkach..mam swoje przeświadczenia i doświadczenia..zbyt wiele różnych osob kreci sie po forum..:-(
i nie raz ktos znajdowal swoje dziecko czy swoj brzus pod zupelnie innym nickiem gdzies w necie

No Ciamajdko Boski brzusio masz:-D
Madziujka dlatego jak dajesz zdjęcia trzeba po jakimś czasie je usunąć:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry