- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
Kasia2506 niestety nie mam funkcji do zdjęć... mi samej też czasami się nie otwierają zdjecia, i pisze o administratorze... a administratorem w takim przypadku jest Fiuufiuu.. to ona musi je wrzucić albo gdzieś indziej (na stronke jakąś i dodac dopiero) albo nie wiem co... nie mam pojęcia czemu Wam sie nie otwierają a mi tak..
nie wiem jak Fiuu dodała te zdjęcia ale jak je edytuje to mi znikają... więc lepiej nie ruszam.
nie wiem jak Fiuu dodała te zdjęcia ale jak je edytuje to mi znikają... więc lepiej nie ruszam.
Ostatnia edycja:
reklama
R
RiSiA
Gość
dziewczynki ja w ogóle zapominam o tym wątku ale co jakis czas sie mobilizuje i czytam i nadrabiam Wasze brzusie;-)
ślicznie wygląda Twoj brzuś
oj moj sie tez nie obronił ;-)
śliczna chatka
o mamo no nie wielkie 38??? to co ja mam powiedziec jak nosiłam 38 wielkie 40 śliczna chatka
cudny
no brzusio śliczny, ale tyłeczek wymiata
ślicznie wyglądasz tak zgrabnie:-)
no piekna chateczka :-)
wydaje mi sie, ze nie opadł, ale śliczny :-)
pajkaa co ty chcesz- pieknie wygladasz. zobacz mnie 33 tydz 3 dni i plus 22 kg
Zobacz załącznik 258161Zobacz załącznik 258162
ślicznie wygląda Twoj brzuś
zapomniałam napisać, ze podziwiam wasz brzuszki bo wszystkie są bez rozstępów... mój niestety się przed nimi nie obronił((
oj moj sie tez nie obronił ;-)
Ehh no to obnaze sie i ja...Fotka z wczoraj 31tyg+3. Znalazlam jeszcze taki maly fotomontaz dla porownania (kolejno 9,12,18 i 21tydz.)
śliczna chatka
hej dziewczynki wrzucam mój słoniowy brzuch hehe ok 20kg do przodu z rozmiaru 36 na wielkie 38. 33 tydz i 6 dzień.
o mamo no nie wielkie 38??? to co ja mam powiedziec jak nosiłam 38 wielkie 40 śliczna chatka
Skleiłam wszystkie zdjęcia mojego brzuchola. pierwsze zdjęcie z 4.04, drugie z 4.05, trzecie z 13.06, a czwarte zdjęcie gołego brzuszka dzisiejsze :-)
cudny
Zobacz załącznik 259384 32 tydź.
nie patrzcie na lustro bo ma 28 lat i szkoda mi wyrzucić
no brzusio śliczny, ale tyłeczek wymiata
Zobacz załącznik 259894
Hello to ja dzisiaj czyli początek 31 tyg. i 1 dz.
Jutro będe ważona brrrr to napiszę Wam ile na plusie(((
ślicznie wyglądasz tak zgrabnie:-)
A to mój brzuszek :-)
no piekna chateczka :-)
Dziewczyny brzuchol mi juz opadl
wydaje mi sie, ze nie opadł, ale śliczny :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.