- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Ja wiem, ja wiem - poprostu Bombusia-sklerotyczka, znowu zapomniała Alanka założyć do zdjęcia!! :-)
Krzynka.
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa, ale naprawde mam 110cm w pasiebez zmian, ale mam jeszce pooope sporą i inne takie he he, no ale fajnie, ze juz mamy bliżej końca.
Cayra b. ładny domeczek
monika8112
bombusia a ty zostawiłas Alanka u sąsiadów?ha ha ha gdzie ten brzuch, ślicznie. ty pisałas że masz 110 cm. w brzuchu, ja sie mierzyłam wczoraj pierwszy raz i mam 114 a mam brzuch jak wieloryb w porównaniu do ciebie
cayra śliczny brzusio!
cayra śliczny brzusio!
N
navijka
Gość
Wlasnie wlasnie - doczekalam sie bo sie dziewczyny pomierzyly w koncu U mnie dobilo do 106 cm ale widze ze sa wieksze brzucholki.
Bombusiu - wierzyc sie nie chce w te Twoje 110 cm, tak jak w Kasi 22kg hehehe a obie fajnie wygladacie.
Cayra - brzunio super, dolaczam sie do komplementow w strone rak popadalam juz w kompleksy ale znowu widze ze nie jestem sama
Bombusiu - wierzyc sie nie chce w te Twoje 110 cm, tak jak w Kasi 22kg hehehe a obie fajnie wygladacie.
Cayra - brzunio super, dolaczam sie do komplementow w strone rak popadalam juz w kompleksy ale znowu widze ze nie jestem sama
Bombusia
ohhh ręce to tyle mam do powiedzenia o moich "miechach"
Bombusia
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.