reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a jeszcze co do piersi, leci Wam siara? u mnie było do tej pory (od 16 tyg) , że jak naciesnęlam to kropelka, oczywiście, nie naciskam za często bo nie wolno, raz chciałam sprawdzić;-) a teraz mam plamy na piżamie, zaschnięte wielkości 5- groszówki , na które do tego czai się pies i muszę szybko zapierać bo liże:-D zdazyło się tez w dzień, ale jednorazowo. na szczęście!!
ciekawa jestem czy zaraz nie będę musiała nosić wkładek.

Mam tez problemik z tkliwością, delikatne musnięcie powoduje nieprzyjemny ból... a co dopiero jak dziecko zacznei ssać... obawiam się, że nie dam rady:-(

reklama
Lusia - z tymi silikonami to taki zart:-) moj M to sie smieje ze ja to teraz jak Pamela ze Slonecznego Patrolu - stad te silikony.
Co do dolegliwosci to swedza mnie moje C potwornie...

Lusia - też miałam epizod z plamami na koszulce (po nocy) a tak to raz na czas mi się jakaś kropelka pojawi - niewiele tego. Nooo coraz bliżej nam do końca to maszyneria działać zaczyna :-)

Moje piersi urosły dosyć znacznie, na tyle, że ostatnio pękła mi skóra na sutku i krew kapała jak grochy:/ Nie ma już po tym śladu ale szczerze mówiąc, trochę mnie to przeraziło...
Poza tym sutki pociemniały, brodawki się powiększyły i mój D. też mówi, że mam piękne silikony;)

Mój brzuszek w 30tygodniu i 4dniu, jeszcze dwa miesiące i cztery dni do końca :D:D
Zobacz załącznik 256376

32t1d.jpg

A to my z dzisiaj . Mam brzuch dokładnie tak duży jak sąsiadka,która jest już w terminie... ekhm...

Neftis - śliczny,zgrabny brzusio.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry