reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie rośnie :) Co prawda widoczny tylko jak bluzke podniosę albo założę coś bardzo przylegającgo. Ale martitka w pierwszej ciąży brzuch wyskoczył mi ok.16 tygodnia i rósł już wtedy w ekspresowym tempie.

reklama
U mnie tez rośnie,najbardziej widoczny wieczorem.Ale nie ma co sie martwić,w poprzedniej ciazy do końca 4 miesiąca nic nie było po mnie widać,a pooootem hipcia:-D

Dziewczyny mam pytanie czy Wasze brzuszki rosna i sa juz lekko widoczne, bo u mnei nic nie widac, na poczatku ciazy wydelo mnie kilka razy i to na tyle.:baffled:

u mnie juz widac.. fakt wiekszosc to sadelko.. ale prosze oto on:
26styczen9t5d.jpg

chociaz dzis wydaje mi sie mniejszy.. (zdjecie sprzed 2 dni)

u mnie juz widac.. fakt wiekszosc to sadelko.. ale prosze oto on:
26styczen9t5d.jpg

chociaz dzis wydaje mi sie mniejszy.. (zdjecie sprzed 2 dni)
Łał JAK NA 10 TYDZIEŃ TO FAKTYCZNIE MASZ SWIETNY BRZUSZEK , ale wiem ze w drugim miesiący naprawde niektóre dziewczyny mają piekne juz okrągłe brzuszki:-):-):-)

A ja sama nie wiem czy mi rośnie czy nie, bo mam sadełka trochę, jak u coponiektórych :-D. Mam wrazenie że to sadełko się trochę bardziej zaokrągliło i trudniej mi jest już wciągać, wiec coś się rusza... Najbardziej czuję samo podbrzusze - jest napięte i jakbym sporego grapefruita miała w środku (M-ek lubi sobie "obmacywać" malca :) )
Widzę, że niektóe z Was już noszą ciążowe ciuszki - ja wczoraj przyniosłam całą torbę od siostry i tez dzisiaj paradowałam w jednych sztruksach,a e jeszcze troche ze mnie lecą. Mam też wśród tych ciuszków niektóre mniejsze, to dla wygody chyba zacznę je nosić, bo rzeczywiście fajowo, jak nic w brzuch nie gdziecie.

W przyszłym tyg wracam do pracy i w środę mam jechac na delegację - zamierzam jechać w spódniczce ciążowej (rozmiar mniejsza) - boję się, bo delegacje zawsze kończę z wielkim wzdęciem, to co teraz będzie? ale przynajmniej będzie mi wygodnie :tak: !! Oby pogoda dopisała, bo nie chcę utknąć gdzies pomiędzy Krakowem a Stolicą.....

Łał JAK NA 10 TYDZIEŃ TO FAKTYCZNIE MASZ SWIETNY BRZUSZEK , ale wiem ze w drugim miesiący naprawde niektóre dziewczyny mają piekne juz okrągłe brzuszki:-):-):-)

M juz mi mowil jakis tydzien temu ze mi sie juz brzuszek odznacza w koszuli nocnej i fakt nie mieszcze sie w moje jedne sztruksy co były zawsze jak ulal i z paskiem je nosilam.. wiec poszly w odstawke i zakupilam spodnie ciazowe.. jestem adowolona bo mam plecy nakryte.. nic mi nie wieje i najlepiej mi sie chodzi jak wciagne bluzke pod nie i na wierzch jakis zapinany sweterek..

Krzynka musze przyznac ze jak raz ubralam spodnie ciazowe i poczulam ulge na brzuchu to nie umiem ich sciagnac.. sa mega wygodne..
u mnie tez jest sporo sadelka.. jakos sie przyplatalo i ciezko bylo mi schudnac.. uroki mojej pracy.. zawsze bylo jak zajde to schudne po ciazy i tak jakos zostalo a ze dlugo nie zachodzilam to wszystko sie odwlekalo...

Wydawało mi sie,że tylko ja widzę mój wystający brzuszk,a wczoraj poszłam do sąsiadki,a ona "o brzuszek ci urósł":-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry