reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Dziękuje Wam bardzo. Brzuszek coraz bardziej wyląda na ciążowy, a nie na za bardzo objedzony :-D

Eliana, brzuszek masz cudowny, a jaka ciągle opalona jesteś, czy masz taką ciemną karnację? super

Eliana, brzuszek masz cudowny, a jaka ciągle opalona jesteś, czy masz taką ciemną karnację? super
Dziękuję mimii na słoneczko już dawno się nie wystawiałam, a tak bardzo bym chciała :tak: Mam taką ciemną karnację.
ptyśka ja nie słyszałam o takiej teorii, ale jak piszesz, że taka jest to przyjrzałam się brzuszkowi i faktycznie wystaje mi bardziej do przodu niż rozlewa się na boki :tak: A Twój brzuszek też sliczny i widać różnicę między 16 a 21tc :tak:

reklama
eliana - mój brzuszek z Michasiem choć obłożony oponką, też idzie do przodu i nie rozlewa sie na boki, może czasem coś w tym jest , bo z Majka miałam brzuch na bokach rozlany elegancko

Do góry