reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

sonkaa - super brzuszek:-D

ale fajnie ogląda się brzuszki, coraz więcej ich mamy i na dodatek są tak różne jak my same:-)

reklama
Sonkaa, brzuszek bardzo fajny :-)

Też muszę poprosić męża żeby zrobił mi fotkę, dzisiaj sama chciałam to w lustrze jakoś mi nie wychodzą za specjalne.

Vibeke to Ty dwa razy tyle musisz czuć ruchów:szok:Brzuszek masz bardzo zgrabny,tym bardziej,że to 2pack,no i z tego powodu jest nieco okazalszy.Ale to i poród chyba raczej będziesz miała wcześniej ze względu na bliźniaki.
Sonka masz malutkiego zgrabnoiszka :)

Ostatnia edycja:
Vibeke to Ty dwa razy tyle musisz czuć ruchów:szok:Brzuszek masz bardzo zgrabny,tym bardziej,że to 2pack,no i z tego powodu jest nieco okazalszy.Ale to i poród chyba raczej będziesz miała wcześniej ze względu na bliźniaki.
Sonka masz malutkiego zgrabnoiszka :)

No właśnie na razie ruchów nie czuje:crazy: Albo nie wiem, że to to:-p Ale doktor mówi, że na to jeszcze czas bo one tam ciasno mają i raczej siebie nawzajem kopią, więc ruchy zazwyczaj czuć w 20-21 tygodniu. Więc na razie staram się nie przejmować, ale i tak czekam z niecierpliwością na usg 24 maja.

Apartamenty pierwsza klasa!

A ja się dzisiaj skusiłam na profesjonalną sesję. Wyszła naprawdę świetnie. Ze względu na to, że widać mnie tam więcej to wrzuciałam to do zamkniętego tematu.

dziewczynki brzuszki śliczne :)
Vibeke Twój śliczniutki i robi wrażenie! Też chce już taki!!!
Pesca super sesja. Też taką planuje jak brzusio będzie większy:) Pamiątka piękna!

reklama
Do góry