reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
emotion - albo masz zepsutą wagę, albo jedziesz na fotos...
emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane..
emotion, no photoshop jak nic ;-) ja wyglądam tak samo jak ty a niby 30 kg mniej...oj coś ściemniasz z tą wagą:-p piękny brzuszek! :biggrin2:
A jutro sobie zrobie fotke na wadze :p

....
ale jak pałac duzy to i książe pewnie będzie wielki:)
No lekarka mowila ze nogi dlugie ma :) ALe wagowo- standardowo :D
Zobaczymy juz niedlugo :)

Z drugiej strony mam kilka rozstepów:sorry2:ale trudno i tak już w krótkich bluzkach nie będę latać,latka nie te:eek:

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam rozstępów na brzuchu, za to wyskoczyły mi... na biodrach :wściekła/y:I to w ostatnich dwóch tygodniach ciąży (z czego 10 dni było już po terminie). Teraz niestety na brzuchu trochę mi się robią, ale co tam. Też sobie mówię, że raczej już w topikach nie będę paradować. :-D

Np. takie:
2598889550

:-D:-D:-D

128 cm Zobacz załącznik 49782132 tyg 5 dni

więc nie narzekajcie na duże brzuszki bo są jeszcze większe :)

Ulala, faktycznie masz duży brzuszek, ale bardzo kształtny! Miło popatrzeć. :)

emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane.. :)
super kulka

Też tak myślę. W życiu bym Ci nie dała takiej wagi.

Arwen, Polcia, Charlois - fajne brzuszki, sama przyjemność popatrzeć. Bo z dźwiganiem to już gorzej, wiem coś o tym ;-)

Emotion superowy brzuszek:-)
Ulala wilekość brzucha wcale nie świadczy o wielkości dzidzi, jestem na to żywym przykładem, miałam nieduży brzuch około 95cm w najszerszym miejscu, a mały w 34 tygodniu urodził się z wagą 2620, więc całkiem spory:tak:

arwen śliczny
ulala trąciłaś mnie z podium ze swoimi 128 cm:-D brzuszek śliczny
polcia brzuszek śliczny i ślicznie rośnie
emotion wcale po tobie nie widać tych kg super wyglądasz

ale numer, brzusie juz takie fajne, okrąglutkie ... na finiszu praktycznie :-) wszystkie piękne !

a pamiętam jak nie mogłam się doczekać, az będzie widać brzuszek hihih :tak:

reklama
po porodzie bedziemy plaskie prezentowac :-D:-D:-D:-D

Oj, obawiam się, że po porodzie nie będziemy takie chętne do chwalenia się brzuszkami :sorry2::-p Ale cóż, taka kolej rzeczy i wolę mieć dzieci, niż nieskazitelne ciało do 60-tki ;-). Choć bywają szczęściary, po których nie znać nic a nic, że urodziły dziecko, zero rozstęów, zero zwisów.

Do góry