reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
emotion - albo masz zepsutą wagę, albo jedziesz na fotos...
emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane..
emotion, no photoshop jak nic ;-) ja wyglądam tak samo jak ty a niby 30 kg mniej...oj coś ściemniasz z tą wagą:-p piękny brzuszek! :biggrin2:
A jutro sobie zrobie fotke na wadze :p

....
ale jak pałac duzy to i książe pewnie będzie wielki:)
No lekarka mowila ze nogi dlugie ma :) ALe wagowo- standardowo :D
Zobaczymy juz niedlugo :)

Z drugiej strony mam kilka rozstepów:sorry2:ale trudno i tak już w krótkich bluzkach nie będę latać,latka nie te:eek:

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam rozstępów na brzuchu, za to wyskoczyły mi... na biodrach :wściekła/y:I to w ostatnich dwóch tygodniach ciąży (z czego 10 dni było już po terminie). Teraz niestety na brzuchu trochę mi się robią, ale co tam. Też sobie mówię, że raczej już w topikach nie będę paradować. :-D

Np. takie:
2598889550

:-D:-D:-D

128 cm Zobacz załącznik 49782132 tyg 5 dni

więc nie narzekajcie na duże brzuszki bo są jeszcze większe :)

Ulala, faktycznie masz duży brzuszek, ale bardzo kształtny! Miło popatrzeć. :)

emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane.. :)
super kulka

Też tak myślę. W życiu bym Ci nie dała takiej wagi.

Arwen, Polcia, Charlois - fajne brzuszki, sama przyjemność popatrzeć. Bo z dźwiganiem to już gorzej, wiem coś o tym ;-)

Emotion superowy brzuszek:-)
Ulala wilekość brzucha wcale nie świadczy o wielkości dzidzi, jestem na to żywym przykładem, miałam nieduży brzuch około 95cm w najszerszym miejscu, a mały w 34 tygodniu urodził się z wagą 2620, więc całkiem spory:tak:

arwen śliczny
ulala trąciłaś mnie z podium ze swoimi 128 cm:-D brzuszek śliczny
polcia brzuszek śliczny i ślicznie rośnie
emotion wcale po tobie nie widać tych kg super wyglądasz

ale numer, brzusie juz takie fajne, okrąglutkie ... na finiszu praktycznie :-) wszystkie piękne !

a pamiętam jak nie mogłam się doczekać, az będzie widać brzuszek hihih :tak:

reklama
po porodzie bedziemy plaskie prezentowac :-D:-D:-D:-D

Oj, obawiam się, że po porodzie nie będziemy takie chętne do chwalenia się brzuszkami :sorry2::-p Ale cóż, taka kolej rzeczy i wolę mieć dzieci, niż nieskazitelne ciało do 60-tki ;-). Choć bywają szczęściary, po których nie znać nic a nic, że urodziły dziecko, zero rozstęów, zero zwisów.

Do góry