reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
emotion - albo masz zepsutą wagę, albo jedziesz na fotos...
emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane..
A jutro sobie zrobie fotke na wadzeemotion, no photoshop jak nic ;-) ja wyglądam tak samo jak ty a niby 30 kg mniej...oj coś ściemniasz z tą wagą piękny brzuszek!
No lekarka mowila ze nogi dlugie ma ALe wagowo- standardowo....
ale jak pałac duzy to i książe pewnie będzie wielki
Zobaczymy juz niedlugo
margot
Mamma Mia!
Z drugiej strony mam kilka rozstepówale trudno i tak już w krótkich bluzkach nie będę latać,latka nie te
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam rozstępów na brzuchu, za to wyskoczyły mi... na biodrach I to w ostatnich dwóch tygodniach ciąży (z czego 10 dni było już po terminie). Teraz niestety na brzuchu trochę mi się robią, ale co tam. Też sobie mówię, że raczej już w topikach nie będę paradować.
Np. takie:
128 cm Zobacz załącznik 49782132 tyg 5 dni
więc nie narzekajcie na duże brzuszki bo są jeszcze większe
Ulala, faktycznie masz duży brzuszek, ale bardzo kształtny! Miło popatrzeć.
emotion jak nic waga zepsuta a zdjęcie przerabiane..
super kulka
Też tak myślę. W życiu bym Ci nie dała takiej wagi.
Arwen, Polcia, Charlois - fajne brzuszki, sama przyjemność popatrzeć. Bo z dźwiganiem to już gorzej, wiem coś o tym ;-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
suporowe brzuszki
po porodzie bedziemy plaskie prezentowac
oluska88
Fanka BB :)
Emotion superowy brzuszek:-)
Ulala wilekość brzucha wcale nie świadczy o wielkości dzidzi, jestem na to żywym przykładem, miałam nieduży brzuch około 95cm w najszerszym miejscu, a mały w 34 tygodniu urodził się z wagą 2620, więc całkiem spory
Ulala wilekość brzucha wcale nie świadczy o wielkości dzidzi, jestem na to żywym przykładem, miałam nieduży brzuch około 95cm w najszerszym miejscu, a mały w 34 tygodniu urodził się z wagą 2620, więc całkiem spory
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ze pozwolisz olusiu: dodam: ze w sumie tez kazda z nas miala inny obwod PRZED ciaza
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ale numer, brzusie juz takie fajne, okrąglutkie ... na finiszu praktycznie :-) wszystkie piękne !
a pamiętam jak nie mogłam się doczekać, az będzie widać brzuszek hihih
a pamiętam jak nie mogłam się doczekać, az będzie widać brzuszek hihih
reklama
margot
Mamma Mia!
Oj, obawiam się, że po porodzie nie będziemy takie chętne do chwalenia się brzuszkami Ale cóż, taka kolej rzeczy i wolę mieć dzieci, niż nieskazitelne ciało do 60-tki ;-). Choć bywają szczęściary, po których nie znać nic a nic, że urodziły dziecko, zero rozstęów, zero zwisów.