reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
co racja to racjaza chwile będzie pustostan :-)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Pięknie!
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Arwen zgrabniutko
ulala
Fanka BB :)
128 cm Zobacz załącznik 49782132 tyg 5 dni
więc nie narzekajcie na duże brzuszki bo są jeszcze większe
więc nie narzekajcie na duże brzuszki bo są jeszcze większe
reklama
ulala rzeczywiście pokaźne mieszkanko sobie maluch uwił :-) ta wielkość brzucha zależy chyba też często od ilości wód płodowych, a im ich więcej tym lepiej dla dziecka więc tylko się cieszyć, że Igorek ma wygodnie w brzuszku:-)
Ja mam właśnie nieduży, siostra też miała mało wód płodowych i mały urodził się z sinymi rączkami i stópkami, bo miał w 39 tyg.juz za ciasno, na szczęście to nie jest nic poważnego i kolor skóry wraca do normy po 2 dobach.
arwen twój brzuszek też piękny i niemały...no oby następnym zdjęciem było te z maleństwem (oczywiście w terminie) a Twój brzuch wrócił szybko do formy sprzed ciąży, czego życzę nam wszystkim;-)
Ja mam właśnie nieduży, siostra też miała mało wód płodowych i mały urodził się z sinymi rączkami i stópkami, bo miał w 39 tyg.juz za ciasno, na szczęście to nie jest nic poważnego i kolor skóry wraca do normy po 2 dobach.
arwen twój brzuszek też piękny i niemały...no oby następnym zdjęciem było te z maleństwem (oczywiście w terminie) a Twój brzuch wrócił szybko do formy sprzed ciąży, czego życzę nam wszystkim;-)