reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
piekne brzucholki :-):-)
polcia widac ze rosnie ladnie :tak: ja teraz mam duzo mniejszy brzuch niz z amelkowna w ciazy ale i wagowo na + mam mniej duuuzo mniej niz poprzednio :tak:

arwen fajowy brzusiol duzy a powiem ci ze tak ogladam i masz wysoko bebzolek usadowiony a moj np wisi mi i jak siedze to mam go na kolanach....ciekawe kazda ma dziedziola w brzuszku jestesmy na podobnych etapach ciazy a kazdy taki inny i wyjatkowy bebzolek:-) ja tylko jak fotke agugi widzialam to sie zastanawiam gdzie ona te coaze chowa?? po kieszeniach??:confused:

reklama
Nikola wrzucam swój żeby Ci nie było tak smutno ;-) nawet z rozstępem, a co.

4681f302.jpg

no śliczny i tez sporawy.....jeśli chodzi o duży brzuch to właśnie najgorsze jest to że pojawiają się częściej na dużych rozstępy po Wiki mam ich pełno niestety

Nikola - brzuszek sliczny, ja to troche wspolczuje dziewczynom z malutkimi brzuszkami...ale wiadomo, ze kazda z nas rosnie inaczej plus dzidzie sie roznie ukladaja :) ja tam mam tez pokazny brzuszek i strasznie sie ciesze, ze jestem taka "prawdziwa ciezarowka" i jestem bardzo dumna :)

Anc - mam 2 rozstepy w dokladnie tym samym miejscu co Ty hehe dwie centymetrowe kreseczki takiego koloru co i Twoje :)

ja tam nie współczuje a to z jednego prostego powodu dziewczyny z małymi brzuszkami po porodzie mają mniej naciągniętej skóry ja wiem jak wygląda mój brzuch po ciąży z Wiki gdzie brzuch miałam tez bardzo duży i po porodzie już nie fajnie jest niestety tylko się szczerze człowiekowi na płacz zbiera......póki co nie mam nowych rozstępów ale jak jak tak dalej będzie rosnąć to na pewno się pojawią i brzuchu już koszmarnego zrobi się tragiczny.... a cóż widocznie taka moja cena macierzyństwa;-):-)

anć-śliczna piłeczka :-)

Ja zrobiłam zdjęcie wczoraj, czyli w dniu rozpoczęcia III trymestru :-)
Zobacz załącznik 484186

a tutaj porównanie ze zdjęciem "połówkowym" :-):
Zobacz załącznik 484188
super ani nie za duży ani nie za mały

Polcia - sliczny brzuszek :) coraz bardziej ciazowy :)

Anc - spokojnie, to dopiero 30 tydzien, jeszcze Cie z liczba i wielkoscia rozstepow dogonie :) daj mi szanse :)

a tutaj my:
też superowy

Nikolaa - Maksymilianek M5 chyba sobie zazyczył, widocznie duzy chłopak rosnie i miejsca potrzebuje.
Anć brzuszek bardzo kształtny.
Polcia ale masz fajniutki mały brzusio, ale widac róznicę ze urósł przez te 7 tygodni.
Krak brzusio zgrabniusi.

To i ja sie pochwalę mój to bardziej taka okragla piłka.
Zobacz załącznik 484381

wiesz duży nie duży mnie po prostu w biodra nie idzie tylko w przód jakoś mam wysoko macice ułożoną... a twój brzusio śliczniusi prawdziwa piłeczka

ale szpiaczasty:-);-) śliczny

Do góry