reklama
M
malenstwo20
Gość
krak lori arwen piękne brzuszki macie :-)
zgadzam się. śliczne
Arwen no pokazny ten brzucholek !!!!! napewno masz jednego malucha ;-)
no mam nadziej ze sie nigdzie nie ukryl drugi dziudzulek
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Heloł brzuchatki no niezła nam się tutaj kolekcja robi
Anć no konkretny masz apartament;-)
Anć no konkretny masz apartament;-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Musze fotke walnac sobie bo maz mowi ze sporo brzuch urosl, a mi sie tak nie wydaje
azorek84
mama Amelii 2009
piekne brzucholki :-):-)
polcia widac ze rosnie ladnie ja teraz mam duzo mniejszy brzuch niz z amelkowna w ciazy ale i wagowo na + mam mniej duuuzo mniej niz poprzednio
arwen fajowy brzusiol duzy a powiem ci ze tak ogladam i masz wysoko bebzolek usadowiony a moj np wisi mi i jak siedze to mam go na kolanach....ciekawe kazda ma dziedziola w brzuszku jestesmy na podobnych etapach ciazy a kazdy taki inny i wyjatkowy bebzolek:-) ja tylko jak fotke agugi widzialam to sie zastanawiam gdzie ona te coaze chowa?? po kieszeniach??
polcia widac ze rosnie ladnie ja teraz mam duzo mniejszy brzuch niz z amelkowna w ciazy ale i wagowo na + mam mniej duuuzo mniej niz poprzednio
arwen fajowy brzusiol duzy a powiem ci ze tak ogladam i masz wysoko bebzolek usadowiony a moj np wisi mi i jak siedze to mam go na kolanach....ciekawe kazda ma dziedziola w brzuszku jestesmy na podobnych etapach ciazy a kazdy taki inny i wyjatkowy bebzolek:-) ja tylko jak fotke agugi widzialam to sie zastanawiam gdzie ona te coaze chowa?? po kieszeniach??
reklama
Nikola wrzucam swój żeby Ci nie było tak smutno ;-) nawet z rozstępem, a co.
no śliczny i tez sporawy.....jeśli chodzi o duży brzuch to właśnie najgorsze jest to że pojawiają się częściej na dużych rozstępy po Wiki mam ich pełno niestety
Nikola - brzuszek sliczny, ja to troche wspolczuje dziewczynom z malutkimi brzuszkami...ale wiadomo, ze kazda z nas rosnie inaczej plus dzidzie sie roznie ukladaja ja tam mam tez pokazny brzuszek i strasznie sie ciesze, ze jestem taka "prawdziwa ciezarowka" i jestem bardzo dumna
Anc - mam 2 rozstepy w dokladnie tym samym miejscu co Ty hehe dwie centymetrowe kreseczki takiego koloru co i Twoje
ja tam nie współczuje a to z jednego prostego powodu dziewczyny z małymi brzuszkami po porodzie mają mniej naciągniętej skóry ja wiem jak wygląda mój brzuch po ciąży z Wiki gdzie brzuch miałam tez bardzo duży i po porodzie już nie fajnie jest niestety tylko się szczerze człowiekowi na płacz zbiera......póki co nie mam nowych rozstępów ale jak jak tak dalej będzie rosnąć to na pewno się pojawią i brzuchu już koszmarnego zrobi się tragiczny.... a cóż widocznie taka moja cena macierzyństwa;-):-)
super ani nie za duży ani nie za małyanć-śliczna piłeczka :-)
Ja zrobiłam zdjęcie wczoraj, czyli w dniu rozpoczęcia III trymestru :-)
Zobacz załącznik 484186
a tutaj porównanie ze zdjęciem "połówkowym" :-):
Zobacz załącznik 484188
też superowyPolcia - sliczny brzuszek coraz bardziej ciazowy
Anc - spokojnie, to dopiero 30 tydzien, jeszcze Cie z liczba i wielkoscia rozstepow dogonie daj mi szanse
a tutaj my:
Nikolaa - Maksymilianek M5 chyba sobie zazyczył, widocznie duzy chłopak rosnie i miejsca potrzebuje.
Anć brzuszek bardzo kształtny.
Polcia ale masz fajniutki mały brzusio, ale widac róznicę ze urósł przez te 7 tygodni.
Krak brzusio zgrabniusi.
To i ja sie pochwalę mój to bardziej taka okragla piłka.
Zobacz załącznik 484381
wiesz duży nie duży mnie po prostu w biodra nie idzie tylko w przód jakoś mam wysoko macice ułożoną... a twój brzusio śliczniusi prawdziwa piłeczka
ale szpiaczasty:-);-) śliczny