reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Nikolaa, brzuszek duży, ale jaki cudny i kształtny :-)

Mi też ostatnio sporo podrósł więc po powrocie i ja pochwalę się swoim mieszkankiem :-)

reklama
Nikola wrzucam swój żeby Ci nie było tak smutno ;-) nawet z rozstępem, a co.

4681f302.jpg

jeju dziewczyny śliczne brzuszki i powiem wam serdecznie wam zazdroszczę takich drobniutkich i malutkich mój wygląda tak jakby dziecko miało z niego zaraz wyjść przez skórę a tu jeszcze 2,5 miesiąca prawie do końca:szok:

na dowód proszę
Zobacz załącznik 483453
Nikola piekny masz brzuszek
Anć Twój też okraglutki i ja tam żadnego rozstępu nie widzę

Nikola - brzuszek sliczny, ja to troche wspolczuje dziewczynom z malutkimi brzuszkami...ale wiadomo, ze kazda z nas rosnie inaczej plus dzidzie sie roznie ukladaja :) ja tam mam tez pokazny brzuszek i strasznie sie ciesze, ze jestem taka "prawdziwa ciezarowka" i jestem bardzo dumna :)

Anc - mam 2 rozstepy w dokladnie tym samym miejscu co Ty hehe dwie centymetrowe kreseczki takiego koloru co i Twoje :)

ogólnie naprawdę wszyscy widząc mnie myśląze juz lada sekunda rodzę:-D a zdziwienie w ich oczach kiedy mówię że to jeszcze ponad 2 miesiące jest bezcenne :-D:-D:-D:-D:-D
Ja też ostatnio zaskoczyłam znajomego, że termin mam na październik, myślał, że jakoś niedługo:-) Już chciałam focha strzelić że "gruba jestem, taaak?!", ale rozłożył mnie na łopatki komentarzem, że arbuzy to się je w kawałkach, a nie w całości:-)

anć - super brzuszek:-)

ja wczoraj spotkałam koleżankę, któa ma termin 3 tyg po mnie i jak ją mój mąż zobaczył to pyta czy bliźniaki będzie miała, ona się śmieje i mówi że nie tylko dużo wód płodowych ma:-D, na co jej mąż tak się mi przygląda i mówi do tej mojej koleżanki że jak ona stoi przy mnie to faktycznie jak z bliźniakami
więc mój brzuszek chyba nie jest strasznie duży:-)

reklama
...

Załączniki

• DSC02597.jpg
    DSC02597.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 85
  • tygodnie.jpg
    tygodnie.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Do góry