reklama
aguga06
Fanka BB :)
Nikola piekny masz brzuszekjeju dziewczyny śliczne brzuszki i powiem wam serdecznie wam zazdroszczę takich drobniutkich i malutkich mój wygląda tak jakby dziecko miało z niego zaraz wyjść przez skórę a tu jeszcze 2,5 miesiąca prawie do końca
na dowód proszę
Zobacz załącznik 483453
Anć Twój też okraglutki i ja tam żadnego rozstępu nie widzę
K
krak8686
Gość
Nikola - brzuszek sliczny, ja to troche wspolczuje dziewczynom z malutkimi brzuszkami...ale wiadomo, ze kazda z nas rosnie inaczej plus dzidzie sie roznie ukladaja ja tam mam tez pokazny brzuszek i strasznie sie ciesze, ze jestem taka "prawdziwa ciezarowka" i jestem bardzo dumna
Anc - mam 2 rozstepy w dokladnie tym samym miejscu co Ty hehe dwie centymetrowe kreseczki takiego koloru co i Twoje
Anc - mam 2 rozstepy w dokladnie tym samym miejscu co Ty hehe dwie centymetrowe kreseczki takiego koloru co i Twoje
erde
Szczęśliwa Mama :]
Ja też ostatnio zaskoczyłam znajomego, że termin mam na październik, myślał, że jakoś niedługo:-) Już chciałam focha strzelić że "gruba jestem, taaak?!", ale rozłożył mnie na łopatki komentarzem, że arbuzy to się je w kawałkach, a nie w całości:-)ogólnie naprawdę wszyscy widząc mnie myśląze juz lada sekunda rodzę a zdziwienie w ich oczach kiedy mówię że to jeszcze ponad 2 miesiące jest bezcenne
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
wow anć ale uroslaś ladnieNikola wrzucam swój żeby Ci nie było tak smutno ;-) nawet z rozstępem, a co.
Nikola moj beboszek wyglada tak samo, ale powinnas byc dumna a nie przejmowac sie
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
marand
pełna szczęścia
anć - super brzuszek:-)
ja wczoraj spotkałam koleżankę, któa ma termin 3 tyg po mnie i jak ją mój mąż zobaczył to pyta czy bliźniaki będzie miała, ona się śmieje i mówi że nie tylko dużo wód płodowych ma, na co jej mąż tak się mi przygląda i mówi do tej mojej koleżanki że jak ona stoi przy mnie to faktycznie jak z bliźniakami
więc mój brzuszek chyba nie jest strasznie duży:-)
ja wczoraj spotkałam koleżankę, któa ma termin 3 tyg po mnie i jak ją mój mąż zobaczył to pyta czy bliźniaki będzie miała, ona się śmieje i mówi że nie tylko dużo wód płodowych ma, na co jej mąż tak się mi przygląda i mówi do tej mojej koleżanki że jak ona stoi przy mnie to faktycznie jak z bliźniakami
więc mój brzuszek chyba nie jest strasznie duży:-)
reklama