reklama
M
malenstwo20
Gość
ja tamten wynik z rana (92 cm) a teraz pod wieczór to 96cm w pępku (linijką tak jak PAULA więc pi razy oko) ;p w najszerszym miejscu bedzie z 2-3cm wiecej ;p
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Ja jestem jakaś tępa albo ten kisiel mi się dostał do mózgu, ale... gdzie jest najszersze miejsce? Bo ja je chyba znajduję w okolicach pępka
marand
pełna szczęścia
Ja jestem jakaś tępa albo ten kisiel mi się dostał do mózgu, ale... gdzie jest najszersze miejsce? Bo ja je chyba znajduję w okolicach pępka
bo to zależy jak u kogo, od kształtu brzuszka, u mnie najszersze miejsce jest tak ze 2 cm poniżej pępka
M
malenstwo20
Gość
u mnie juz jest najszersze troche pod pepkiem jakis cm tylko roznicy moze dwa
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Kolezanka moja jest tez 5-6 tyg przedemna w ciazy i nie miala brzucha dlugo a pozniej w 3 dni tak jej urusl ze normalnie masakraWczoraj zmierzyłam brzuch wieczorem --->92cm. Mało co? Aż się dziwię czy to normalne ;-). Na zdjęciu brzuch z dziś rano po śniadaniu Moja koleżanka jest też w 1. ciąży ale 5 tyg do przodu i jej brzuch to już tak widać że jej ustępują miejsca w autobusie bez proszenia :-)Zobacz załącznik 469975
Najszersze miejsce jest tam gdzie masz najwiecej centymetrowJa jestem jakaś tępa albo ten kisiel mi się dostał do mózgu, ale... gdzie jest najszersze miejsce? Bo ja je chyba znajduję w okolicach pępka
ja naprzyklad nie mam 'pileczki' i raczej brzuch wyglada jak gruszka i opadajacy jakis
wiec w talii ile mam to mam
a najwiecej mam zaraz nad linia majtek - tam gdzie brzuch kumuluje sie z oponka
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
No a u mnie wieczorową porą wyszło na wysokości pępka 88cm,to wymiarami odpowiadam już prawie kolumnie bo w biodrach mam 90cm tylko cyc podskoczył więc już będzie na pewno ponad 90cm,ale zapewne zdąży się to zrównać;-)