reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
jak zwykle slicznie :)

zgadzam się :tak:

elifit śliczny brzunio :tak: taki w sam raz :-D

Dziewczyny no u młodych kobiet to się dziwię ,że nie wiedzą bo chociażby to ,ze @ nie ma, bo nie chce mi się wierzyć ,że któraś mogła mieć całą ciążę

moje dwie koleżanki miały @ przez całą ciąże :tak:

atram jestem w szoku jak patrzę na ten filmik.. :szok:

ja też :szok: kurna to jest straszne, nie wyobrażałam sobie że może
wiercić się aż tak :szok:

ja wczoraj wieczorek robilam swiea fotke brzucholca :)
2629p8p.jpg

a wojewódzki jaki zapatrzony :-D:-D:-D:-D

reklama
malutka kasiadz piękne brzuszki!
Atram jak zwykle olśniewasz :)

Oto mój 25tc

slicznie :)))

elefit też już masz pokaźny brzusio. Na tym etapie to już chyba żadna z nas nie ukryje swojej ciąży :)
a tak teraz przyszło mi na myśl że kilka razy oglądałam taki program jak ciąża z zaskoczenia czy coś takiego. I tam laski twierdzą że nie miały brzucha i ruchów nie czuły a o tym że są w ciąży dowiadywały się w dniu porodu. Sądzicie że to możliwe? mi się wydaje że to bzdury. hm...?

dla mnie to jakies dziwne to jest
pomijajac , ze okres mozna miec , ale sorki jak male sie rusza i kopie to chyba zadna normalna kobieta nie pomysli , ze to jelita :)
do tego brzuch przeciez robi sie twardy !! i do gory idzie ... nie wiem jeszcze te maga grube kobiety z masa tluszczu to moze i nie czuja , ale reszta ??

dziewczyny zobaczcie na to, kolezanka mi linka wyslala
masakra doslownie :-D:shocked2::-)
Alien Baby - Funny Videos at Videobash

o matko :szok: az mi slabo hehe

monysia chyba bym nie chciała aż takiego wiercipięty :-D

no to ja tez wole juz mojego leniuszka :) przynajmniej delikatny dla mamy jest :)

Do góry