reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Dziewczyny no u młodych kobiet to się dziwię ,że nie wiedzą bo chociażby to ,ze @ nie ma, bo nie chce mi się wierzyć ,że któraś mogła mieć całą ciążę, ale tak jak w tym przypadku to był taki wiek ,że pasował na przekwitaniu, miała jakieś tam słabości na początku ale tak jest też przy przekwitaniu także nikt się nie spodziewał... Nie wiem jak to z ruchami było, była gruba wiec może nie czuła ich tak? może myślała ,że to jelita? nie wiem, w każdym bądź razie ja miałam z 10 lat jak poznałam jej córkę która miała wtedy 6 lat i wyskoczyłam do babci z pretensjami ,że Asia to cały czas jest u babci ,a ja nawet na wakacje nie mogę :-D:-D Też myślałam ,że to córka ich starszej córki...

NIe wiem Malutka z całym szcunkiem dla tych kobiet,ale dla mnie to jest ciemnogród.
Ruchy jelit ok w 5-6 m-cu ciąży,a co dalej ,ruchy czego??
Dziewczynki no kurde nie znam kobiety,która nie ma brzuszka w ciąży i wtedy jak tłumaczyć -OTYŁOŚĆ BRZUSZNĄ jeszcze taką twardą?? JA już bredzę też,ale wiem ,że te babki są z leksza ......nie dopowiem.

o matko...ale to musi być bolesne...moje tak się nie wierci bo jeszcze za małe, ale jak nieraz się przeciąga to tak mi naciąga skóre że mi nieprzyyjemnie

reklama
Do góry