reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Atram tak choćbym ja cellulitu nie miała:p chyba większość z nas ma...
A co do filmiku to każdy wierzy w co chce, byc moze to bujda ale dla mnie bardzo przekonywująca, nie wiem jak to można by było zmontować...

reklama
anita&maciek uwierzysz dopiero wtedy jak zobaczuysz na wlasne oczy nie ?? :)))))))))

laski mierzylam sie wczoraj w ikeii ich miarka hehehhe
mam juz 95 w obwodzie :)
wszytscy mi mowie ze wygladam jakbym zjadla arbuza bez obierania skorki :))))))

ale najlepsze bylo ze wczpraj bylam w pracy i przyszla klientka do salonu a ja stalam tylem, bo sobie na polce rzeczy wycieralam, pozniej sie odwracam a ona do mnie ... Pani jest w ciazy????????
ja smiech i no raczej hehe, a ona matko kochana, w zyciu bym nie powiedziala tym bardziej ze z tylu nie ma szans sie zorientowac

wiec spoko nie jest zle, dupy mi jeszcze nie rozsadzilo :))
no ale 3 miechy przed nami

Anulka śliczny, zgrabny brzuszek!!

Atram to ja mam większy w 22tc :) nadal 97cm :) a z tyłu też nie widać, chociaż parę cm w tyłku mi niestety poszło :/ no życie, ważne że Iga zdrowa :)

Oglądałam też ten filmik, razem z mężem który twierdzi ze on na miejscu tej babki by zwariował, w pewnym momencie widziałam odbitą stopkę... dla mnie to mozliwe i to nawet bardzo, na youtubie widzialam duzo podobnych choć mniej ekstremalnych filmików...
Atram
ja dalej jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć, dla mnie jestes takim ideałem kobiecej sylwetki w ciąży...

A to my z dziś, jak dla mnie nadal nedza z tym brzuchem....

slodki maly brzusio :) bedzie ci latwiej na koncowce :)

Anulka dziekuje milo mi, ale uwierz , na zdjeciach nie widac co mi sie porobilo na nogach i tylku .....
mam taki celullit ze ma sa kra ....
no ale , pozniej z tym bedziemy walczyc

oj tak cellulit to jest porazka :/ normalnie w oczach rosnie hehe
a z tylu tez nie widac , ze w ciazy jestem :) chociaz tyle :))

anita&maciek uwierzysz dopiero wtedy jak zobaczuysz na wlasne oczy nie ?? :)))))))))

laski mierzylam sie wczoraj w ikeii ich miarka hehehhe
mam juz 95 w obwodzie :)
wszytscy mi mowie ze wygladam jakbym zjadla arbuza bez obierania skorki :))))))

ale najlepsze bylo ze wczpraj bylam w pracy i przyszla klientka do salonu a ja stalam tylem, bo sobie na polce rzeczy wycieralam, pozniej sie odwracam a ona do mnie ... Pani jest w ciazy????????
ja smiech i no raczej hehe, a ona matko kochana, w zyciu bym nie powiedziala tym bardziej ze z tylu nie ma szans sie zorientowac

wiec spoko nie jest zle, dupy mi jeszcze nie rozsadzilo :))
no ale 3 miechy przed nami

hehe tak Atram tak jak mowisz,ale na swoim brzusiu nigdy takiego sztormu niemialam owszem widac,ale moge to ewentualnie porównac do dziewczyn z forum filmikow:)

Jeśli chodzi o Twoje foty to az chce sie patrzec..jestes piekna kobieta,a ciaza Ci słuzy wyjatkowo:)tylko sie cieszyc..

Ja dzis tez doszłam do wniosku ze wole swoje cialo z brzusiem przynajmniej jest wszystko ślicznie napiete i nie ma boczkow bo mi tez w brzusio idzie:)
hehe juz 5kg na plusie:)ale jestem w sumie na samych owocach i warzywach od pocztaku ciazy:)
Kocham jeść bób,kalafior,kalarepke,truskawki,arbuz oporowo..itp

reklama
Do góry