reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
malutka masz widoczny mocno brzuszek, bo jesteś szczupła i tego się trzymaj, z resztą ja np. jestem na początkach 22tc a ty 26tc to przecież miech czasu różnicy :-) więc musi być też różnica w brzuszkach :)
a teraz widziałam, ze w 23tc miałaś taki brzusio, no i co pewnie na jakimś etapie stanie :)

Ostatnia edycja:
wklejam swój brzuchol- początek 24 tc z rana (wieczorem jest większy)
Zobacz załącznik 365415

piękne zdjęcie, cudowne :tak:

to dopiero mieszkanko :-D penie mu tam wygodnie :tak:

Dzięki dziewczyny :-D Wiecie, od razu coś mi się przypomniało :laugh2:od początku ciąży prowadziła mnie taka ginka która nic nie mówiła, prawie żadnych badań nie zlecał i w ogóle była do d... W końcu ją gdzieś przenieśli bo ludzie się skarżyli i nikt do niech chodzić nie chciał, dali za nią faceta, super ginekolog z dużym poczuciem humoru :laugh2:Byłam w trzecim miesiącu ciąży jak go pierwszy raz odwiedziłam, widać po mnie było jak diabli, nikt nie wierzył ,że to dopiero 3 miesiąc,śmiali się ,że to pewno bliźniaki... kazał położyć mi się do USG i nagle słyszę, a bo to trojaczki :-D Nie wyobrażacie sobie mojej miny i mojej reakcji :szok::szok: :-D:-D Tylko ,że jeszcze wtedy nie wiedziałam ,że to taki jajcarz :-D

ja bym chyba spadła z kozetki :baffled::happy2:

malutka masz widoczny mocno brzuszek, bo jesteś szczupła i tego się trzymaj, z resztą ja np. jestem na początkach 22tc a ty 26tc to przecież miech czasu różnicy :-) więc musi być też różnica w brzuszkach :)
a teraz widziałam, ze w 23tc miałaś taki brzusio, no i co pewnie na jakimś etapie stanie :)

To jest zdjęcie z wczoraj ;-) Wpisałam 23 tydzień bo liczę od dnia poczęcia, a nie od ostatniej @ :-D

Dzięki dziewczyny, ale zdecydowanie wolałabym mały brzuszek :-D

ja wczoraj wieczorek robilam swiea fotke brzucholca :)
2629p8p.jpg

reklama
atram to powinna dostać bana na pokazywanie się,bo wpędza nas w kompleksy:))))))
Zart oczywiście,ślicznie wygladasz,aż przypomina mi się moja pierwsza ciąża:))))
teraz to szkoda gadać:))))najważniejsze ze dzieciulki zdrowe,reszta zajmiemy sie później:))))

Do góry