reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Atram ładna piłeczka :tak:

Justyś śliczny zgrabniusi i malutki :-D

Rudson my chyba mamy podobne bębenki :-D
śliczny :tak: a masz już brązowy paseczek ???

jeszcze chyba ja nie wklejałam brzuszka
ale jak w pierwszej ciąży ciągle miałam cykany
tak teraz jeszcze wcale :sorry:

atram masz mniej o 1 cm w obwodzie, a brzuszek masz tak widoczny że masakra. Musisz być baaaaardzo szczupluśka. Wyglądasz slicznie :)
.

no hihi
byc moze dlatego ze ja jestem dosc waska i brzuszek mi idzie w szpic, tak smiesznie
dlugi jest do przodu a boki mam waskie :) nie wiem jak to wytlumaczyc
ale wszytscy mi mowia ze mam zawalisty ksztalt brzucha hhe
ja sie smieje ze arbuza polklam w calosci bo mam na nie faze teraz :))

dziewczyny śliczne brzuszki, mój to mi się taki ogromny ostatnio wydaje, no w końcu ma te swoje 97cm :)

Atram podziwiam, że w spodnie normalne wchodzisz, ja to od 3 miesiąca nosze ciężarówkowe

dziewczyny śliczne brzuszki, mój to mi się taki ogromny ostatnio wydaje, no w końcu ma te swoje 97cm :)

Atram podziwiam, że w spodnie normalne wchodzisz, ja to od 3 miesiąca nosze ciężarówkowe

kochana ja juz pisalam wyzej ze nie dopinam sie w nich, nie ma szans
mam tylko zamek zapiety i to nie do konca i podpiete paseczkiem, bo haczykow nie mam opcji zapiac :)

ja jeszcze nie mam typowo ciazowych spodni, bo raczej w leginsach poginam lub kieckach
ale musze sobie jakies jeansy kupoc fajne ciazowe , na chlodniejsze dni :)

wiem, wiem, ale ja to chyba nawet w tyłku do swoich bym nie weszła :) a ty widzisz bez problemu tylko brzuszek wystaje, pozazdrościć :)
a co do spodni jeansowych polecam h&m mam i sa super wygodne, w geterach też teraz śmigam, bo za ładna pogoda nawet na jeansowe rybaczki

ilonka, u nas niestety nie taka ladna jak w pl, zazdroszcze wam z jenej strony a z drugiej zas strpny nie wiem czy bym sie nie meczyla
jak bylam ostatnio w pl 2 tyg w maju, to mi sie cudnie pogoda udala, bylo goraco jak fix i super, ale pod koniec urlopu juz mialam troche dosc tej temperatury, co ja jestem osoba ktorej ze slonca nie pogonisz hehe
siedzialam cale 2 tyg w cieniu pod drzewkiem u mamy w ogrodzie, tam mi bylo najlepiej :)

reklama
ja też lubię na ogół ciepło, ale 29 stopni w cieniu mnie dobija, a teraz to już w ogóle, co drugi /trzeci dzień mam z powodu wysokiej tempki bóle głowy :/ na spacery wychodzimy po 17/18 bo nie da się wyrobić, nawet źle się śpi w takiej tempce :/ja już bym chciała wrzesień :)

Do góry