reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

ja i moje prawie 93 w obwodzie :)
fotka z dzisiaj , w sumie jeszcze ciepla
11j2lqw.jpg

reklama
A to mój brzuszek :-D Mam wrażenie,ze od kilku dni rośnie w oczach :-) Dziewczyny niektóre z Was to dopiero mają brzuchole :-D

Zobacz załącznik 363062

super brzuszek :)

ja sie wlasnie zmierzylam w obwodzie i mam 92,5

nagralam wczoraj filmik jak mi david podskakuje, ale troche pozno na to wpadlam i najleposze przegapilam
jakby ktos byl zainteresowany :)
YouTube - ‪davidek :)‬‏

super skacze :) moj dopiero kilka razy tak sie ruszal , ze az brzusio latal , widok niesamowity :)

Hej dziewczyny :) tak sobie was podczytuje i postanowiłam do was napisać :) wszystkie macie śliczne brzuszki :) jak też pochwale się swoim niezawielkim brzuszkiem :) Zobacz załącznik 363272Zobacz załącznik 363273

no brzunio juz spory :)
a co to za tapeta ?? fajny kolor ma !!

no rzeczywiscie roznica spora :) fajna spodniczka :))

ja i moje prawie 93 w obwodzie :)
fotka z dzisiaj , w sumie jeszcze ciepla
11j2lqw.jpg

slicznie !!

atram81 śliczny brzuszek :-) Jak Ty sie dopinasz w normalne spodnie? Ja od dawna ciążowe, bo mi brzuszek zaczyna się od dołu i tam juz powiększone. No i nie dopinam sie w nic.

Rudson piękny brzuszek :-)

reklama
Do góry