atram81
Fanka BB :)
Kobitki jeszcze czas!!!!! ten filmik to z mojej pierwszej ciążytam byłam chyba tak w 33 tygodniu !!!!
![]()
no widzisz, to zminia postac rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobitki jeszcze czas!!!!! ten filmik to z mojej pierwszej ciążytam byłam chyba tak w 33 tygodniu !!!!
![]()
skakać będą dopiero za jakieś 8-10 tygodni- szał ciał
DOmel szalejący
Nasz promyczek in action :-)
Kobitki śliczne brzuchole , jak to jest że każdy inny ...wzrost mamy ma znaczenie i to chyba czy pierwsza czy kolejna ciąża...chyba macica juz nie elastyczna i u mam które rodziły szybciej brzuchol widoczny![]()
skakać będą dopiero za jakieś 8-10 tygodni- szał ciał
DOmel szalejący
Nasz promyczek in action :-)
Kobitki śliczne brzuchole , jak to jest że każdy inny ...wzrost mamy ma znaczenie i to chyba czy pierwsza czy kolejna ciąża...chyba macica juz nie elastyczna i u mam które rodziły szybciej brzuchol widoczny![]()
tez mam taki filmikuroczo
buszujacy dzidizolek w brzuszku..
Widze ze masz kołyske tzn.mialas dla Domelajak sie sprawdza polecasz??bo moja Julia spi w łózeczku chetnie i sie zastanawiam czy malenstwu nie kupic kolyski dopoki julia jest tak zrzyta ze swoim łózeczkiem,a jeszce raczej jej nie wytlumacze..bo i tak nie zrozumie do konca czemu zostala"wyrzucona" ze swojego wyrka..