reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

No oby oby, grunt, że od wczoraj czuję się już dobrze a moja córcia szaleje i fika koziołki w brzuszku;) wam też skaczą brzuchy? a może stworzymy wątek z nagraniami naszych brzuszków? to by była frajda do oglądania;))

skakać będą dopiero za jakieś 8-10 tygodni- szał ciał :-D:-D

DOmel szalejący :-p:-p

Nasz promyczek in action :-)

Kobitki śliczne brzuchole , jak to jest że każdy inny ...wzrost mamy ma znaczenie i to chyba czy pierwsza czy kolejna ciąża...chyba macica juz nie elastyczna i u mam które rodziły szybciej brzuchol widoczny :tak:

reklama
Dziewczyny brzuszki super, wszystkie takie zgrabne aż miło popatrzeć :-D

Rudson - świetny film od razu przypomniał mi się brzuch z Mileną, czasami takie wywijała fikołki, że brzuch wyglądał jakby chciał mi się z niego obcy wydostać ;-)

Ewa, śliczny brzuszek... malutki, ale jeszcze zdążysz nadrobić :-)
Karolincia, czy mi się wydaje czy taka szczupła jesteś... tylko pozazdrościć
yes2.gif
a brzuszek super.. :)

a co rozmiarów brzuszka... ja jestem niziutką osobą, ledwo 1.56 m. może mam... a brzuszek taki sobie, nie za duży :-)

Kobitki śliczne brzuchole , jak to jest że każdy inny ...wzrost mamy ma znaczenie i to chyba czy pierwsza czy kolejna ciąża...chyba macica juz nie elastyczna i u mam które rodziły szybciej brzuchol widoczny :tak:

Świetny filmik :-) Kurcze ja żałuję że tego z moją nie zrobiłam...ile razy wyciągałam aparat to siedziała cicho a też wariowała, brzuch miałam nieraz trójkątny.
Co do brzuszków jeszcze, to moja kolejna ciąża ale niedużo wcześniej było mi widać brzuch, a teraz jak porównuję zdjęcia z tymi z pierwszej ciąży to wielkościa się nie różni,no i ja na pewno typem wysportowanej sportsmenki nie jestem :-) z lenistwa prawie na zanik mięśni cierpie :-)

Dziewczyny wszystkie brzuszki superowe! Wydaje mi sie ze na tym etapie to kazda ma jeszcze zgrabny pozniej bedziemy sie razem toczyly i kolysaly :-D

Rudson boski ten filmik! Chyba sobie tez taki sprawie bo fajna pamiatka :-)

Ewa, śliczny brzuszek... malutki, ale jeszcze zdążysz nadrobić :-)
Karolincia, czy mi się wydaje czy taka szczupła jesteś... tylko pozazdrościć
yes2.gif
a brzuszek super.. :)

no szczuplutka jestem, przed ciążą ważyłam 53 kilo przy wzroście 173, niestety tylko mi się to podobało bo dla dzidzi to niezdrowo-miałam zagrożoną ciążę i musieli mnie podszprycować kroplówami- lekarz tłumaczył, że jeść, jeść i jeszcze raz jeść i nikt nie wierzył, że ja jem dużo i wszystko zwłaszcza słodkie, dlatego też teraz mi młwią znajomi, że fajnie wyglądam bo kości mi zniknęły;)

karolincia[/B] Może spróbuj z probiotykami albo jedz jogurty. To troszkę rozluźnia i ułatwia.... no wiesz co.

maślanka jest wskazana czy nie? bo ja kurcze ponad litr dziennie wypijam maślanki a wszędzie piszą o kefirach, jogurcikach, itp.

Super widać jak faluje, no to jesteś pierwsza z filmikiem czekam na więcej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry