reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
no mina szczęście przytyło się troszkę w biodrach- co mi na dobre wyszło i w piersiach (narzeczony się cieszy) a poza tym to w brzuszek poszło. mam już 9 kilo do przodu więc wcale nie tak mało. a co do waszych brzuszków to powiem jedno- każdy jest piękny- ja zazdroszczę tych dużych i pelnych bo przy was mój wydaje mi się taki jakiś piłkowaty

Dziewczyny wszystkie brzuszki śliczne :-) A tych małych to zazdroszczę ,bo jak tak dalej pójdzie to będę się turlać ,a nie chodzić :-D:-D

Ja muszę się pochwalić, że nie odnotowałam jeszcze żadnych problemów z samoobsługą (malowaniem paznokci i goleniem) i w poprzedniej ciąży do końca dawałam sobie z tym dobrze radę ;-)

karolincia
Może spróbuj z probiotykami albo jedz jogurty. To troszkę rozluźnia i ułatwia.... no wiesz co.

Ewa a który to tydzień? Malusi brzusio.

Od czego to zależy że jedne mają tak wielkie brzuszki a inne ledwo ledwo widoczne??od wielkości dzieciaczków chyba nie bo na tym etapie wszystkie są mniej więcej takie same...

Anulka co prawda już napisała ale co tam. Wielkość brzuszka zależy między innymi od tego jak silne mamy mięśnie brzucha i jak bardzo są one rozciągnięte. Poza tym jak babeczka jest niska to brzuch też bardziej widać.

Macie śliczne brzuszki !!!!

monysia
za 10 tygodni to będziemy pewnie już tylko narzekać :p...

malutka
ale Ty za to wyglądasz na prawdziwą ciężarówkę, a mnie ludzie jak widzą to myslą że poprostu lekko się obtłuszczyłam :)

Wszystkie brzuszki są śliczne :) i dodają nam uroku. A oto aktualny, 21-tygodniowy brzusio :) nagusek i we wdzianku. Chyba nic nie urósł przez ten tydzień...
Kotlecikami się nie zajadam właśnie, bo mnie mięsko odrzuciło;/

malutka, a do Ciebie to mi prawie miesiąc brakuje więc może nadrobimy:)

No faktycznie wyglądasz jakbyś tylko przytyła :-)

Zobacz załącznik 362398a mój brzusio w tamtym tygodniu wyglądał tak

O podobny do mojego :-) i tak samo wybulwiony tylko na dole :-)

jagmar od wzrostu matki to chyba nie zależy, bo ja mam 160 a mam mały brzuszek i w pierwszej ciąży było to samo.

Ostatnia edycja:
Wszystkie brzuszki są śliczne :) i dodają nam uroku. A oto aktualny, 21-tygodniowy brzusio :) nagusek i we wdzianku. Chyba nic nie urósł przez ten tydzień...
Kotlecikami się nie zajadam właśnie, bo mnie mięsko odrzuciło;/

malutka, a do Ciebie to mi prawie miesiąc brakuje więc może nadrobimy:)

Zobacz załącznik 362398a mój brzusio w tamtym tygodniu wyglądał tak

sliczne brzuszki dziewczyny :)
wcale nie takie malusie :))

reklama
Do góry