Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie problem z brakiem pokarmu, mała łapała sutek swietnie ale wisiala non stop co ja probowalam odstawic to ryk, po 2 tyg ciaglego lezenia z nia zaczelam dokarmiac w 3 miesiacu juz całkowicie zrezygnowalam z naturalnego:-/ z biegiem czasu teraz widze ze niepotrzebne to wszytsko bylo, mala non stop plalala nie dosypiała,wiecznie glodna a ja ....kłebek nerwów:-(
No No Asionek laseczka z Ciebie
Ja dopuki nie zjem to nie widać, ale jak pojem to wieczorkiem już można cokolwiek zobaczyć No ale cyc to mam chyba większy kochana
Prosze bardzo taki brzuchol mam. Na razie to slabo mi sie podoba bo taki nie wiadomo od czego, jakbym sie niezle objadla grochowki Zobacz załącznik 344144
Proszę oto mój brzuszek.. dzidzi już przekroczyło granicę pępka :-)Zobacz załącznik 344566
Oj ja to sie obawiam co sie ze mna porobi Wygladam jak tuczniczek z tym wywalonym bebnem i wielkimi cyckami co mi sie juz w zadna koszule nie mieszcza... Nawet nie wiecie jak ja zazdroszcze Wam tego biustu ktory niewiele rosnie... Ja przez nie wygladam o 10 kg grubiej i juz mi ciezko, a co dopiero pomyslec za kilka miesiecy...Ivi no dokladnie, tez na razie czuje sie jak grubasek Jakos mi tak wywala wysoko brzuch chyba bede miala taka pilke