reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Asionek brzuszek piękny i niezła laska z Ciebie :).

Asionek łoł nie do uwierzenia, jestem mniej więcej w tym samym tygodniu może nawet bardziej do przodu i u mnie to nic nie widać.... biust tylko jak melony mam juz F z Duzego D :(

Ja mam dokładnie tak samo jak chodzi o brzuszek :). Wszyscy znajomi pytają czy ja na pewno jestem w ciąży i jak na tym etapie można mieć wklęsły brzuch :p. Ale wielkość dziecka w normie, wody w normie więc pewnie skurczybyk wszystko sobie poprzestawiał tak że na żółądek naciska i stąd ciągłe bieganie z woreczkiem :).

Zastanawiam się czy nagle np. na 3,4 tygodnie wyskoczy do przodu znienacka czy dalej będzie się wpychał do środka :-). Jak tak to przeprowadzimy pierwszą poważną rozmowę.

Kingolinka oddaj mi troche ze swojego rozmiaru!!! Mi napoczątku ciąży trochę opuchły.... (tak do pełnego A :zawstydzona/y: ) a teraz znowu wróciły do normy!!! A w końcu byliśmy na dobrej drodze....i nagle w tył zwrot :(.

Asionek - sliczny brzuszek :)

Moj tez juz spory. W pracy z tych osob ktore nie wiedza ze jestem w ciazy chyba udaja ze nie widza ;) bo niektorzy pacjenci (ci bardziej bezposredni) to wprost wala ze mi sie przytylo :-D

dzieki dziewczyny :)
czekam na wasze fotki teraz !!
pamiatka fajna na pozniej , no i widac jak brzusio rosnie na fotkach jakos bardziej , bo szybko sie zapomina jak wygladal wczesniej ;))
ja juz zapomnialam jak bylam plaska hehe

a biust mi prawie nie urusl buuu

anita&maciek - zazdroszczę białego szaleństwa :tak:

Asionek - brzucho super, widzę, że mamy podobny typ urody ;-)

a gdzie foteczka ? :))

Asionek łoł nie do uwierzenia, jestem mniej więcej w tym samym tygodniu może nawet bardziej do przodu i u mnie to nic nie widać.... biust tylko jak melony mam juz F z Duzego D :(

no mnie szybko wywalilo jak na pierwsza ciaze :)
a cycki prawie nie urosly :/

Anulka u mnie to genetyczne niestety :/ do tego ani mama ani siorki nie karmily piersia , bo albo brak melak , albo zle sutki , albo i to i to
tak wiec ciekawe jak bedzie u mnie chcialabym przelamac ta zla passe ;)))

Asionek moze ci sie uda z karmieniem, podobno czasami jak jest dobra polozna to potrafi dobrze doradzic co do karmienia i sie udaje :-)

reklama
U mnie problem z brakiem pokarmu, mała łapała sutek swietnie ale wisiala non stop co ja probowalam odstawic to ryk, po 2 tyg ciaglego lezenia z nia zaczelam dokarmiac w 3 miesiacu juz całkowicie zrezygnowalam z naturalnego:-/ z biegiem czasu teraz widze ze niepotrzebne to wszytsko bylo, mala non stop plalala nie dosypiała,wiecznie glodna a ja ....kłebek nerwów:-(

Do góry