reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Asionek brzuszek piękny i niezła laska z Ciebie :).

Ja mam dokładnie tak samo jak chodzi o brzuszek :). Wszyscy znajomi pytają czy ja na pewno jestem w ciąży i jak na tym etapie można mieć wklęsły brzuch :p. Ale wielkość dziecka w normie, wody w normie więc pewnie skurczybyk wszystko sobie poprzestawiał tak że na żółądek naciska i stąd ciągłe bieganie z woreczkiem :).

Zastanawiam się czy nagle np. na 3,4 tygodnie wyskoczy do przodu znienacka czy dalej będzie się wpychał do środka :-). Jak tak to przeprowadzimy pierwszą poważną rozmowę.

Kingolinka oddaj mi troche ze swojego rozmiaru!!! Mi napoczątku ciąży trochę opuchły.... (tak do pełnego A :zawstydzona/y: ) a teraz znowu wróciły do normy!!! A w końcu byliśmy na dobrej drodze....i nagle w tył zwrot :(.

Oj z chęcią oddam, bo poki co jedyne kilogramy ktore mi przybyly to w biust... aha i co zauwazylam ze pod koniec dnia wywala mi brzuszek i mam jak pilke, a rano jak sie budze znowu normalny...???

reklama
No No Asionek laseczka z Ciebie :)
Ja dopuki nie zjem to nie widać, ale jak pojem to wieczorkiem już można cokolwiek zobaczyć:) No ale cyc to mam chyba większy kochana :)

Prosze bardzo taki brzuchol mam. Na razie to slabo mi sie podoba bo taki nie wiadomo od czego, jakbym sie niezle objadla grochowki :-D 20110408063.jpg

Prosze bardzo taki brzuchol mam. Na razie to slabo mi sie podoba bo taki nie wiadomo od czego, jakbym sie niezle objadla grochowki :-D Zobacz załącznik 344144
Tez mam taki :-D:-D Czuje sie bardziej grubaskiem niz prawdziwa ciezarowka :-)

na zachete wklejam fote mojego bebzna i czekam na wasze brzuszki !! :)))))))))))

MySex.jpg
A to prawdziwe poczatki pieknego brzucholka :tak: JA sobie jeszcze poczekam, ale moze i dobrze, przeciez nie uciecze :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u mnie jeszcze mało widać więc nie wklejam :-p muszę podhodować dzidzkę (tak nazywa brzuch córka) to coś wkleje,

gosiane -brzucho niezłe :tak:

Do góry