reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
No więc w końcu odważam się i ja :D. Zdjęcie dzisiejsze :) 18t2d. Narazie zupełnie nie wyglądam jakbym była w ciąży za to całkiem straciłam figure (stąd marszczone ciuchy) i zazdroszcze wszystkim tych cholernie zgrabnych brzuszków!! :)

Ps.Ja przekornie powinnam zapytac czy kształt na chłopca czy dziewczynke :) (żartuję oczywiście) w 12 tyg był chlopak, w 18tyg całkiem obrócone i nie dość że udaje że go nie ma to jeszcze za nic płci nie zdradzi :).

Rudson, baaardzo się cieszę, że wszystko ok! Nawet nie porafię sobie wyobrazić przez co przeszliście, ale cudownie że dobrze się skończyło!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ,a ja sie klocilam ze to wsiora wno i ze tym razem mam okragly brzuch.I to cos w tym bylo bedzie corka ,hmmm czuje sie jak glupia.Sama dostalam po nosie:zawstydzona/y::eek::baffled:

Nikitka - ja Co zazdroszczę takiej figury, ja mam już taki brzuch jak w 7 miesiącu i wcale się z tego nie cieszę

No więc w końcu odważam się i ja :D. Zdjęcie dzisiejsze :) 18t2d. Narazie zupełnie nie wyglądam jakbym była w ciąży za to całkiem straciłam figure (stąd marszczone ciuchy) i zazdroszcze wszystkim tych cholernie zgrabnych brzuszków!! :)

Ps.Ja przekornie powinnam zapytac czy kształt na chłopca czy dziewczynke :) (żartuję oczywiście) w 12 tyg był chlopak, w 18tyg całkiem obrócone i nie dość że udaje że go nie ma to jeszcze za nic płci nie zdradzi :).

kochana ja wiem jak to jest z tym brzuszkiem, miałam tak samo, brzucha nie było tylko wypełnienie talii i jakies ogólne rozlanie ale zobacz na moj brzuszek, chociaz nie jest ogromny to już widać a praktycznie w tamtym tygodniu mi sie pojawił;) także wiesz, co się odwlecze to nie uciecze;)

PL0913.jpg

A to my:) Taaa daaaa:) Wstawiam z sesji bo wiadomo czlowiek juz na luzie i min nie robi :p

reklama
Do góry