Kingolinka
Fanka BB :)
W tajemnicy powiem, ze jest troce straszy ode mnie Ale wieku się nie zdradza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kij z wiekiem najważniejsze że uczy wf hehe a w jakiej szkole?? podstawówka,gimnazjum czy średnia?W tajemnicy powiem, ze jest troce straszy ode mnie Ale wieku się nie zdradza
No więc w końcu odważam się i ja . Zdjęcie dzisiejsze 18t2d. Narazie zupełnie nie wyglądam jakbym była w ciąży za to całkiem straciłam figure (stąd marszczone ciuchy) i zazdroszcze wszystkim tych cholernie zgrabnych brzuszków!!
Ps.Ja przekornie powinnam zapytac czy kształt na chłopca czy dziewczynke (żartuję oczywiście) w 12 tyg był chlopak, w 18tyg całkiem obrócone i nie dość że udaje że go nie ma to jeszcze za nic płci nie zdradzi .
Rudson, baaardzo się cieszę, że wszystko ok! Nawet nie porafię sobie wyobrazić przez co przeszliście, ale cudownie że dobrze się skończyło!
Dziewczyny ,a ja sie klocilam ze to wsiora wno i ze tym razem mam okragly brzuch.I to cos w tym bylo bedzie corka ,hmmm czuje sie jak glupia.Sama dostalam po nosie
Zobacz załącznik 354963
A to my Taaa daaaa Wstawiam z sesji bo wiadomo czlowiek juz na luzie i min nie robi
Nikita ło Matko kochana to ja przy tobie jak czołg wyglądam brzuszek malusi, figura super!!!!! Ja nawet w czasach świetności takiej nie miałam
Kingolinka ekstra zdjęcie jeszcze raz gratuluje!!!!!!
P.S. a męża to kojarzę ale nie wiem skąd :-)
Rudson moj mąż wf uczy wiec moze stad go kojarzysz
I dziękuje za wszytskie komentarze :*