reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

A oto dziewczyny mój brzuszek w 18 tygodniu :-)

DSC02831.jpg

reklama
kurcze jakie Wy macie brzuszki zgrabne :-D, u mnie wszytsko rozlalo się równomiernie :dry: talii to już nie mam od stycznia...

Rudson no ja nigdy jakos nie wierzylam w te ksztalty i inne , ale rzeczywiscie patrzac na nasze brzuszki i wiedzac co w nich siedzi mozna zauwazyc , ze na chlopcow takie szpiaczaste sa bardziej i pilki :)

pysia a dziewczynkę to jest plażowa piłka a na chłopca taka do koszykówki :-D Na dziewczynkę ponoć brzuch się bardziej rozlewa na boki..

pysia a dziewczynkę to jest plażowa piłka a na chłopca taka do koszykówki :-D Na dziewczynkę ponoć brzuch się bardziej rozlewa na boki..

kurczę, przestańcie pisać takie bzdury!!!! ;-);-)dawny zabobon i niepotrzebnie powtarzany...:-D:-D

Ja z córcią miałam tak spiczasty jak rożek normalnie,zero sadełka na bokach,tylko 6 kg przytyłam...
Miał być chłopczyk,była dziewczynka...

Teraz mięśnie mam słabsze i brzuszek jest spiczasty,ale bardziej okrągły...zupełnie inny niż z córeczką...
i będę się śmiała jak też bedzie dziewczynka....dwa różne brzuchy a może ta sama płeć...;-)

każda z nas ma inne uwarunkowania genetyczne i tylko od tego zależy jak bedzie wygladał brzusio:-)

Agadaria prawda , ja bede miala 4-tego syna i i mam zupelnie inny brzuch niz przy poprzednich ,bardziej okragly.

reklama
No z tymi brzuchami to ściema, szwagierka miała rozlany i płaski brzuch i urodziła chłopaka :-D wszystko to kwestia genów, wagi i sylwetki :tak:

Do góry