reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

ja w piątym miesiącu 555 [640x480].jpg

teraz111 [640x480].jpg

W piątym miesiącu jak przyszłam na wizytę kontrolną to gin się mnie zapytał gdzie mam brzuch( to mu powiedziałam że go zapomniałam i został w domu)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sivi nie wiem czemu ja na każdym zdjęciu inaczej wyglądam
3lata temu to byś dopiero powiedziała że ktoś inny na zdjęciu jest czarne włosy miałam i całkiem inny człowiek
KOBIETA ZMIENNĄ JEST:-)

Angus śliczny brzuszek, ja zawsze podkreślam że taki ładny CIĄŻOWY :)))

W ogole u nas skromnie obdarzone brzuszkami przez naturę kobiety, ale ja i tak czuję sie jakbym zaraz miała eksplodować i jęczę jak staruszka wstając :p.

Ps. Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby mi na priva napisać swój numer tel. tak żebym mogła napisać jak mały się urodzi? :) Bede wdzieczna :)

Agnus świetnie wyglądasz :) Służy Ci ciąża, służy :)

Ja natknęłam sie ostatnio na pierwsze "brzusiowe" zdjęcie 4, 5 miesiąca. No myślałam że sie zakwicze. Dumna mama głaszcze swój "ogromny" brzuch :-D Teraz jak patrze na to monstrum ziorające na mnie ukradkiem od dołu, to myslę gdzie ja ten brzuch widziałam :-)

A Wy macie foto porównawcze: parę miesięcy temu kiedy myślałyście że macie brzuch a teraz na końcówce :)?

Załączniki

• IMG_5889.jpg
    IMG_5889.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_8028.jpg
    IMG_8028.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 81
Nikitka to jest niewiarygodne że taka duża dzidzia się
tam mieści :-) musiałaś chyba jelita i wątrobe wyciągnąć
na czas ciąży :-D

Agnuś śliczna laseczka z Ciebie :tak:
ładny brzunio :tak:

Fato śliczny wygłaskany, świecący brzunio ;-)

reklama
Do góry