reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Werka chyba brzuszek ci jeszcze nie opadł, ale to nie zawsze musi nastąpić, więc spoksik. zgrabny jest !!

fato, ty też masz śliczny brzuszek

fato śliczna karnacja i brzuszek. Oj jak ja zazdroszczę :)). Cudna, naturalna opalenizna cały rok :).

A to mój brzuchol, który usósł mi przez ostatnie 3 tygodnie chyba o 1/3 i jakoś ciężko mi przywyknąć do tego że trudniej założyć spodnie, podwinąć nogawki, ubrać skarpetki...a szczególnie przy poobijanych przez małego żebrach. pojutrze wizyta i pewnie zobaczymy ile przytył. Może dobije do 2500. Na to głównie licze chyba z tego względu że przytyłam 1kg, a w cycki mi nie poszło więc może w dziecko:D

36t1d czb.jpg

reklama
Sivi mnie nie przestaje zadziwiać Twoja waga :). To jest niesamowite. Ja pewnie dobije do 10kg. więc będzie pare kilo do zrzucenia, a Ciebie...pewnie w domu będą musieli podtuczać :). A w poprzedniej ciąży też tak niewiele przytyłaś? A ile kg zeszlo Ci zaraz po porodzie?

Hehe...fato...ja dziękuje Bogu za USG bo gdybym nie miała pewności że dziecko jest całe, normalnej budowy chyba chodziłabym roztrzęsiona jak galaretka. Teraz przynajmniej wiem że gdzieś tam się poprostu poupychał. Ciekawa jestem jak będzie przy ewentualnych kolejnych ciażach/ciąży, ale to nie w najbliższym czasie :p

Ostatnia edycja:
Do góry