reklama
sivi
Fanka BB :)
Nikitka - brzusio niesamowity, cud natury po prostu, aż się człowiek napatrzyć nie może. Nadajesz się do programu "Ciąża z zaskoczenia". Tylko ciekawe ile Ci zajmie przekonywanie położnych na porodówce, że rodzisz ...;-)
dokładnie Nikitka koniecznie musisz nam potem relacje zdać
W poprzedniej ciązy więcej jakoś na plusie byłam...coś koło 8 miałam na plusie (9, czy 10 w ogóle)a zaraz po porodzie spadło mi 4. Do swojej wagi już nigdy nie wróciłam, a po roku nawet przytyłam ale nawet nie chciałabym ważyć tyle ile przed ciążą bo byłam strasznym patyczakiem
Nikitka25
Nikitka - brzusio niesamowity, cud natury po prostu, aż się człowiek napatrzyć nie może. Nadajesz się do programu "Ciąża z zaskoczenia". Tylko ciekawe ile Ci zajmie przekonywanie położnych na porodówce, że rodzisz ...;-)
Rodzić planuję w szpitalu gdzie już mnie znają , przez 3 dni leżenia nikt sie nie krępował i wskazując palcem mówił, ona jest w 32 tygodniu . Może Panie mnie nie zapomniały, byle by akcji porodowej nie powstrzymywały i dziecka do środka nie wpychały .
A reakcje w sklepach dla dzieci, w pracy albo wśród dawno niewidzianych znajomych są niesamowite. Najpierw zwykle gratulacje (no z wyjątkiem sklepów oczywiście ), później pytanie kiedy rodzę, a potem najczęściej 10 sekund ciszy, dziwna mina, krótka chwila skrępowainia rozmówcy i pytania które już wywołują mój duzy uśmiech: Wprost "Czy dziecko jest normalne", "czy ty się nie glodzisz" i nieco grzeczniejsze "ale wszystko jest prawidlowo, prawda".
Sivi no ty faktycznie drobniutka jestes i nie tyjesz dużo, ale teraz to już kompletny szok . Wyjdziesz ze szpitala i waga niższa niż przed ciaża
Ostatnia edycja:
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Sivi ale z Ciebie lacha A brzuszek piękny, zgrabny i powabny, ale chyba jeszcze nie spadłMój twierdzi że mi brzuś zleciał...ale ja jakoś tego nie widzę, może poza tym że go wydęło do przodu bardziej...
Zobacz załącznik 391474
Duży brzuś jak mój Nasze dzieciaki chyba tam mają wczasy all inclusive
Piękny, opalony brzuszek Mały musiał akrobacje chyba wykonywać
fato śliczna karnacja i brzuszek. Oj jak ja zazdroszczę ). Cudna, naturalna opalenizna cały rok .
A to mój brzuchol, który usósł mi przez ostatnie 3 tygodnie chyba o 1/3 i jakoś ciężko mi przywyknąć do tego że trudniej założyć spodnie, podwinąć nogawki, ubrać skarpetki...a szczególnie przy poobijanych przez małego żebrach. pojutrze wizyta i pewnie zobaczymy ile przytył. Może dobije do 2500. Na to głównie licze chyba z tego względu że przytyłam 1kg, a w cycki mi nie poszło więc może w dziecko
Zobacz załącznik 391777
Ty to masz słonko chyba jakiegoś tajnego agenta Mistrz kamuflażu i gry w podchody :-) Ślicznie!
Kingolinka
Nikitka nie do uwierzenia ALe najwazniejsze ze maly zdrowy widocznie gdzies Ci pochował :-)
kasiadz
u wszystkich śliczne brzucholki
reklama
Asionek31
sliczne brzucholki macie
ale i tak najlepszy Nikitka ma hehe , super normalnie pozazdroscic tylko
ale i tak najlepszy Nikitka ma hehe , super normalnie pozazdroscic tylko