reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

no to życz mi synka drugiego :) bo fajnie by było jeszcze do parki sobie kiedyś zrobić:D

widzisz- ja słyszałam że na chłopca to ma byc okrągły i taki "pełny" a na dziewuszkę sterczący, więc też się u Ciebie zgadza:p

atram
a gdzie Ty się podziewasz że na głównym Cie wogóle nie ma? już sie dziewczynki o Ciebie dopytują!!

jakos nie mam weny na kompa ostatnio
leze ile sie da, bo sie ostatnio kiepsko czulam
zgaga mi chce rure wypalic
wymiotuje i mnie muli
generlanie dupnie sie czuje ...

bliźniaczy ??? to raczej Rabbit

tak, tak moj blad
chodzilo mi o rabbit ;-)oczywiscie ze piekny blizniaczy brzuszek

twoj Rudson rozniez piekny :-)

35+6
e0itzl.jpg

24zwxnq.jpg

ciezko mi juz jak fix

Ostatnia edycja:
reklama
atram widać że ci ciężko, nawet na zdjęciu się nie uśmiechasz tak jak wcześniej. Brzuś ci w miejscu stanął i chyba się obniża?? Już końcówa...ja też haftuje od paru dni...dzidki już za duże.

sivi
a właśnie że będzie dziewczynka- Emilka.
I w moim przypadku wszystie baby przepowiadały dziewczynke, bo pdobno taki sterczący brzuchol...
poza tym to może kształtem podobny do Twojego kochana, ale za to jaka grubasna jestem z porównaniu z Tobą!
piekna i bestia można by rzec:p ( oczywiście ja to drugie ):p

To moj brzuch wyglada na chlopca to ja juz nie wiem:eek:
Dowiemy sie za 3tyg:-D:-D:-D

Ewa śliczna piłeczka, wg mnie twój brzuszek jest okrągły, czyli jak na dziewuchę :)

Atram super wglądasz jak zwykle!! Nie smutaj się, już niewiele ci do końca zostało. Mnie też męczy zgaga all day :/

nie no u mnie na stówę dziewczynka, już sama jak widzę usg to jestem w stanie jej piczkę wypatrzyć:D hehe

werka
jakby nie wyglądał, to ja w te zabobony nie wierzę:p

atram
pomimo zmęczenia wyglądasz super!
tlyko brzuszek Ci urósł, aż zazdroszczę nooo...
i znowu jakieś zakupy z primarku??? że też masz jeszcze siłę! ja nie wiem czy bym sie do przymierzalni zmieściła...?!

atram widać że ci ciężko, nawet na zdjęciu się nie uśmiechasz tak jak wcześniej. Brzuś ci w miejscu stanął i chyba się obniża?? Już końcówa...ja też haftuje od paru dni...dzidki już za duże.
no ciezko, ciezko i tez mi sie wydaje, ze brzun lapie prawo grawitacji ;)

Ewa śliczna piłeczka, wg mnie twój brzuszek jest okrągły, czyli jak na dziewuchę :)

Atram super wglądasz jak zwykle!! Nie smutaj się, już niewiele ci do końca zostało. Mnie też męczy zgaga all day :/

nie no u mnie na stówę dziewczynka, już sama jak widzę usg to jestem w stanie jej piczkę wypatrzyć:D hehe

werka
jakby nie wyglądał, to ja w te zabobony nie wierzę:p

atram
pomimo zmęczenia wyglądasz super!
tlyko brzuszek Ci urósł, aż zazdroszczę nooo...
i znowu jakieś zakupy z primarku??? że też masz jeszcze siłę! ja nie wiem czy bym sie do przymierzalni zmieściła...?!

zartujesz chyba, ze tyko brzuch
cala jestem juz duza , przynajmniej sie tak czuje
jak taka foka ;P
w koncu 15 kg na plusie o czyms swiadczy

Gdybym miała tylko dostęp do Primarku, juz ja bym znalazła siłę na mały wypad:-)

:) ja juz niechetnie jezdze na zakupy ale jak juz jade to do mojej swiatyni musze wejsc zawsze :))
tym razem wlasnie bylam kupoic sobie dresik welurkowy, koszule do szpitala , papciuchu i majtasy

reklama
Do góry