reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Moncia, Asionek ja podobnie jak wy :). Dzis rano wlozylam obcisl bluzke i nikt w pracy nic nie zauwazyl a naleze do osob szczuplych :). Wieczorami można zauważyć różnicę, wygladam jakbym się solidnie najadła, ale w dzinsy ciągle spokojnie wchodzę. Czasem sie zastanawiam czy go nie zgniatam ale chyba znajduje sobie miejsce gdzies tam pomiedzy organami :).

Dziewczyny macie bardzo ładne i zgrabne brzuszki :)!!! Jak mój podrośnie to też wrzucę :)

nie no az tak dobrze to ja nie mam :)
w spodnie juz nie wchodze .. znaczy wchodze , ale sie nie zapne , albo sie zapne na sile i gniecie strasznie

Proponuję weryfikację zabobonu o kształcie brzuszka.. Palec po budkę kto ma piłkę a kto arbuza :-)

Ja piłka , toteż wg zabobonu - chłopak :happy2:

ja mam szpiczasty i bedzie chyba chlopczyk :))))

dzisiaj rano wstalam i chyba to narzekanie cos daje , bo juz plaska nie jestem :)) chyba cos sie ruszylo i juz moze nie bedzie brzucha widmo hehe

reklama
No właśnie o co chodzi z tym kształtem brzucha? To przecież od budowy zależy. No bo dlaczego na chłopca ma być spiczasty? Chłopcy inaczej w tym brzuchu rosną niż dziewczynki??
Też się nie mogę już zapiąć w spodnie i bluzki przykrótkawe się zrobiły. Chodzę z rozpiętym rozporkiem. Muszę się na weekend na zakupy wybrać.

Ja prza poprzednich ciazach mialam w szpic-prawidlowo wedlug przesadow urodzili sie chlopcy,a teraz jestem tlusciejsza o 10 kg niz przy pierwszym no to tez sie inaczej uklada.
Ale ja jeszcze do konca nadzieji na dziewczynke nie stracilam.

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja dzisiaj na wszelki wypadek pytałam swojego chłopaka czy na pewno byliśmy razem na usg i widział małego bo już sama nie wierze :). No codziennie popołudniu bo rano modląc się do toalety zdecydowanie odczuwam że to stan faktyczny a nie urojony :p. Mi każdy chce podnosić bluzkę jak mówie że jestem w 4 miesiącu i slysze, że to niemożliwe. A mnie to doprowadza do szału bo jakoś nie lubie jak ktoś mnie zaczyna rozbierac albo dotykać po brzuchu. To dalej integralna część mojego ciała :). kingolinka wysoka jesteś , ja mam zaledwie 165cm...tak z 10 to bym ukradła, no i ten biust jeśli dobrze pamiętam :p.

reklama
Wkleje dzisiaj mój bebzonik bo od rana mi sie zdaje że cuś sie mu urosło :p
dwie odslony:

Załączniki

• IMG_2169.jpg
    IMG_2169.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 70
Do góry