reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Atram ty taka szczupła i bluźnisz tu o toczeniu??? My Was pewnie za 2,3 tygodnie nadgonimy z nawiązką :D. Wy już macie śliczne brzuchole, w których wiadomo że mieszka mały lokator a ja wyglądam jakbym jadła obiad na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje :). i czasami się zastanawiam czy ta moja ciąża nie jest urojona :p. Ale na szczęście mam świadków :)

O dobrze wiedziec ze nie tylko ja bez brzucha jestem. Mimo skonczonegi 17 tc nie mam brzuszka- tylko tluszczyk jak po dobrych swiatecznych posilkach :-)
Ale brzuszki macie REWELACYJNE, kazdy jest piekny, bo juz jest , a ruchy- oj czekam i czekam i moj bak jakos nie chce mnie pozdrowic ..

reklama
Atram ty taka szczupła i bluźnisz tu o toczeniu??? My Was pewnie za 2,3 tygodnie nadgonimy z nawiązką :D. Wy już macie śliczne brzuchole, w których wiadomo że mieszka mały lokator a ja wyglądam jakbym jadła obiad na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje :). i czasami się zastanawiam czy ta moja ciąża nie jest urojona :p. Ale na szczęście mam świadków :)

oj tam, oj tam, ja tam nie chce bluznic tfu, tfu, bimbałek jest fajny
no ale skoro my juz cos mamy to wiesz, mamy wieksza szanse na pilki plazowe :))))

a z tym jedzeniem to dzisiaj pobilam sama siebie, pierwszy raz mnie wzialo dzisiaj na slodko ale jak...
zjadlam 3 kromale chlebka z nutella
no myslalam ze sie nie zatrzymam , masakra hehehehe

Miłka zobaczymy co bedzie w 36 tyg :-)

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja nie wiem jaki mam brzuchol ale babcia na mnie popatrzyła i powiedziała-Chłopak, przy Julce sie nie pomyliła zobaczymy teraz, ona twierdzi ze nigdy sie nie myli:p
a co do wzrostu to cos w tym jest bo tez jestem wysoka i dziecko sie tak szybko nie wypycha bo ma duzo miejsca...

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja tez mam taki nieciazowy brzuszek na razie, raczej brzuch obzartucha :-D no jeszcze miesiac i moze sie to zmieni. Z drugiej str moge chodzic w moich spodniach bez problemu wiec jest plus jakis. Chociaz juz sie takiej pileczki doczekac nie moge!

reklama
Do góry