reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
no piękne te brzuszki wasze ale i tak miłka wymiata- wyglądasz już na 6 miesiąc. pewnie będzie piękna duża dzidzia. ja jak zrobiłam zdjecie to taki jakis ten brzuch niewielki ale jak na niego patrze to wydaje mi sie ogromny juz. zaczyna mi się robić ciężko zwłaszcza w autobusach i tramwajach, z miejscami raczej kiepsko i wszystko mi brzydko pachnie;(

Proszę bardzo o to mój bęben :-D

nie no Milka pobilas nas wszystkie :-D super brzuszek i tez juz chce taki !!

Ale macie fajne brzuszki! :-) Moj tak jak Asionka rano plaski a wieczorem to takie nie wiadomo co czy to przejedzenie swiateczne czy co. Juz chce taki ciazowy!

no wlasnie , ciekawe kiedy juz nam na stale te brzuchy wyjda , a nie tak sobie znikaja :wściekła/y:

super brzuszki :)

Miłek no, no , niezly domeczek :)) super

a to moj sprzed tygodnia
4htvz4.jpg

sliczny !!
moj podobny wieczorem jest ;-)

dziewczyny piękne macie brzuszki, ja się martwie ponieważ u mnie nic nie widac mam tylko taki sam tluszczyk jak sprzed ciąży... :-D

nie martw sie nie jestes sama ;-)
w koncu i u nas wyjda :))

Moncia, Asionek ja podobnie jak wy :). Dzis rano wlozylam obcisl bluzke i nikt w pracy nic nie zauwazyl a naleze do osob szczuplych :). Wieczorami można zauważyć różnicę, wygladam jakbym się solidnie najadła, ale w dzinsy ciągle spokojnie wchodzę. Czasem sie zastanawiam czy go nie zgniatam ale chyba znajduje sobie miejsce gdzies tam pomiedzy organami :).

Dziewczyny macie bardzo ładne i zgrabne brzuszki :)!!! Jak mój podrośnie to też wrzucę :)

Moncia, Asionek ja podobnie jak wy :). Dzis rano wlozylam obcisl bluzke i nikt w pracy nic nie zauwazyl a naleze do osob szczuplych :). Wieczorami można zauważyć różnicę, wygladam jakbym się solidnie najadła, ale w dzinsy ciągle spokojnie wchodzę. Czasem sie zastanawiam czy go nie zgniatam ale chyba znajduje sobie miejsce gdzies tam pomiedzy organami :).

:)

ja to w szoku jestem, jak piszecie ze jeszcze n9e macie brzusiów :)
kurcze mi juz w 7 tyg mala pileczke bylo widac :) w takim razie jak wy nie macie to zapewne bedziecie super laski szly do porodu, a my sie bedziemy toczyc hihihihih

Atram ty taka szczupła i bluźnisz tu o toczeniu??? My Was pewnie za 2,3 tygodnie nadgonimy z nawiązką :D. Wy już macie śliczne brzuchole, w których wiadomo że mieszka mały lokator a ja wyglądam jakbym jadła obiad na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje :). i czasami się zastanawiam czy ta moja ciąża nie jest urojona :p. Ale na szczęście mam świadków :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry