reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
karolincia
brzusio jak się patrzy
werka
ullalaaaaaa :)
ale pozytywne, no jesli taką sesyję Ci strzelił małż to ja nie pytam co było potem :p
anek
też to zauważyłam, tylko inne berety :p

to może ja wstawie kilka fotek:) z sesji robionej na początku 30tc

Zobacz załącznik 377995
Zobacz załącznik 377997Zobacz załącznik 377998

Piękne foteczki, ślicznie wyglądasz :tak:

Zobacz załącznik 378028Zobacz załącznik 378029

Na szybcika zrobione przed chwileczką.
Mój skonczony 27 tydz :-)

bardzo ładny brzunio ;-) śliczny uśmiech :-)

ja z racji dobrego samopoczucie dzisiaj strzelilam sobie foto do albumu :)
teraz co tydzien bede robic , co srode, bo mi moja midwife mowila ze w srody mi sie tygodnie rozpoczynaja

ja i moj ziomallllllllllllllllllllllllll :)))))))))))))))))

347eae0.jpg

bardzo ładna foteczka, Ty jak zwykle powalasz urodą :tak:

Ale superaśne brzuchole :-D:-D:-D:-D

a ja sobie ubzdurałam ze mam mały brzuch jak na 32 tydzień :sorry::sorry: porównuje do pierwszej ciąży to dużo mniejszy jest :baffled:...no ale teraz ważę 60kg a wtedy już 70kg :-p:-p

32 tydzień - 1 ciąża - 4lata temu

32 tydzień 2 ciąża

Rudson fana zmiana, ładny kolorek na włoskach :tak: ja też taki zrobiłam a potem też całe na blond
ale najlepiej się czuję w pasemkach ...
a brzucholek to nie wiem czy mniejszy czy te wzory dają taki efekt :-p

Zobacz załącznik 378650Dobra, to siup. Skoro dziś 5 a ja na 4 mam termin to w sumie w 8 miesiąc wchodzę właśnie :-) Więc jak co miesiąc, my!
Zobacz załącznik 378649Ktoś coś mówił że biały poszerza...to się ubrałam w biel żeby brzuś wydawał się większy i jak na moje oko to efekt odwrotny...

bardzo Ci w tej bieli do twarzy :tak:
ładnie wyglądacie ;-)

no dobra to ja też się ''pochwalę'' pierwsze zdjęcie- tak wyglądałam na dzień dzisiejszy drugie-koniec kwietnia -kiedy to było:-D

no to teraz wyglądasz jak kobieta :-p na drugim jak nastolatka :-D

a to my i nasz 28t4d

super sesja :tak: ciążą Ci służy

ładniutki brzucholek :-D od przodu prawie go nie widać ;-)

No to i ja wstawię nowe weekendowe zdjęcie z soboty oraz dzisiejsze balkonowe :-)
Zobacz załącznik 379452 Zobacz załącznik 379456

ale rysuneczek na boku :szok::-D ładny okrąglutki brzunio

No i w końcu u mnie też widać ciąże i "brzuchol" :) Chociaż większość znajomych i tak uważa że raczej wyglądam jakbym miała wzdęcia a nie półtora kilogramowe dziecko w środku :p

Zobacz załącznik 379632

nie wierze normalnie jestem w szoku :szok:
to aż nie możliwe :-D

pokaż zdjęcia to może móhj narzeczony też mi popstryka bo póki co narazue sie ze mnie śmieje że wyglądam jak pomidor- kupiłam czerwoną kurtkę i chyba pewne podobieństwo jest;) a oto ja w 31 tygodniuZobacz załącznik 379780

ale serdunio na brzuniu, ślicznie :tak:

Wstawiam, tylko prosze sie nie smiac, i nie publikowac!!Zobacz załącznik 379800

ładniutkie zdjęcie:tak: z czego się tu śmiać

Ostatnia edycja:
pokaż zdjęcia to może móhj narzeczony też mi popstryka bo póki co narazue sie ze mnie śmieje że wyglądam jak pomidor- kupiłam czerwoną kurtkę i chyba pewne podobieństwo jest;) a oto ja w 31 tygodniuZobacz załącznik 379780

slicznie :))

Wstawiam, tylko prosze sie nie smiac, i nie publikowac!!Zobacz załącznik 379800

ulalala, hot :)))) super fota :)

A ty Atram nie bluźnij! Bo ja to wpadam w kpompleksy jak widzę Twoje zdjęcia.

oj tam, oj tam :) nie przesadzaj ;*

reklama
No i w końcu u mnie też widać ciąże i "brzuchol" :) Chociaż większość znajomych i tak uważa że raczej wyglądam jakbym miała wzdęcia a nie półtora kilogramowe dziecko w środku :p

Zobacz załącznik 379632
O ja... ale super malusi brzusio, ja w trzecim miesiącu miałam większy. Zazdroszczę Ci trochę, bo dużo łatwiej Ci będzie wrócić do normy po porodzie. Tylko teraz to chyba faktycznie nieźle Cię Maleństwo ugniata :)
jak niebieski to policeman?:)
A no policjant, policjant :-)
Nie wiem jak Wy, ale ja jak stoję przed lustrem lub w bieliźnie to czuję się bardzo sexownie, ale może to dlatego że nigdy nie lubiłam swojego brzucha, a teraz jest taki ładnie foremny:)
Mój brzuszek teraz nie jest mały, ale i tak się sobie podobam w tym stanie. Fajne uczucie, nie? No bo w końcu nie trzeba go wciągać i wszystko na ciążę można zwalić :-D
Karolincia śliczny brzuchalek :)
Werka super zdjecie, prosimy o więcej. Oj, żeby mój mąż dał się namówić na taką sesję...
Atram pamiętaj, że jutro sroda, czyli kolejne zdjecie -czekamy ;-)

Do góry