reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

kolejna sroda, kolejne foty :) obwod 101 :))

33nz282.jpg

a tutaj dla niedowiarkow moj celullit.... i tak zrobilam czarno biale zeby nie strazyc tak bardzo jak by bylo widac w kolorze ...;/
358qa9g.jpg

reklama
Atram wlasnie ja tez nie widze celuitu:szok::szok: ja bym chciala miec takie nogi chociaz po porodzie....
Mi jak spuchna nogi po lazeniu to prawie kolan nie widac....
a brzusio pilka lekarska. ale czas najwyzszy by sie pokazywal...Ile mozna byc plaska?:-):-)

Mnie najbardziej przerazaja CYCE juz mam 70E :-D:-D:-D:-D

atram phi! i gdzie ten celulit? nawet okulary ubrałam żeby lepiej widzieć i nic!
Ale ci strasznie do przodu wyskoczył ten brzuszek!

jak to gdzie, cala dupa i nogi oblepione, masakra no ale ... przezyjemy

no brzuszek mam mega do przodu, wczoraj jak byli znajomi na grillu to sie smiali ze wygladam jak dziecko z afryki z bulimia heheheh

kolejna sroda, kolejne foty :) obwod 101 :))

33nz282.jpg

a tutaj dla niedowiarkow moj celullit.... i tak zrobilam czarno biale zeby nie strazyc tak bardzo jak by bylo widac w kolorze ...;/
358qa9g.jpg

dziewczyno to ty chyba cellulitu nie widziałaś:tak: ja miałam znacznie większy przed ciążą niż ty w ciąży:zawstydzona/y: więc głowa do góry:tak:
a brzusio super, jakbyś piłkę pod bluzkę włożyła;-)

Boże ona sobie cellulit wmawia,Atram Ty chyba to robisz specjanie,żeby nam na nerwach pograć!!
Kobieto taki cellulit to ja miałam jakieś 20 lat temu.Boże teraz u mnie bliżej niż dalej do czterech dych,więc nie będę narzekać.Sklerozy nie mam,osteoporozy też nie,klimakterium za chwilę najpierw poród,nagniotów złośliwych brak,hemorid opanowany więc cellulit da się przeżyć,przynajmniej nie boli.
A tak na poważnie zdjęcie jak zwykle pięęęękne-zresztą sama wiesz...

reklama
atram
jak zwykle super. Ale jak sobie przypomne fotki jeszcze sprzed miesiąca to widać już różnicę w brzusiu. Ale wyglądasz promiennie.
a z tym cellulitem to mnie nie rozśmieszaj, ja przyglądam sie i przyglądam i nic nie widzę, a mam dobry wyświetlacz w lapku :p:p

Do góry