reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Anek, Herbata, Mariolcia sliczne masie brzuszki i bardzo zgrabniutkie
Ewa straaasznie mi się podobasz w tych krótszych włoskach, no i brzuszek masz śliczniasty, a zdjecia pierwsza klasa
Ja też mam męża mundurowego, tylko niebieskiego ;-)
Ati ale Ty laseczka jesteś, a tatuaż to niezłe dzieło sztuki,
jak niebieski to policeman?:)

wszystkim i każdej z osobna dziękuję za miłe słowo :)

nikitka
powoli się cosik pojawia. Ale u mnie na SR kobietka ma taki sam jak Ty a termin ma na połowe września więc widać możliwe :) poprostu nigdy nie bedziesz miała takich problemow jak np ja żeby jakos po tym porodzie wyglądać:)
a swoją drogą 1,5 kg dzieciuszek to pewnie mocno widać na takim brzusiu ruchy nie?

ilona
koncepcja super- kolor mi się też b.podoba, ale życzę wytrwałości w przechodzeniu z czarnych :) nie bądź taka słaba i niecierpliwa jak ja :), mnie dopiero ciążą zmobilizowała !

wstydziocha jestem:-D:cool:

pokaż zdjęcia to może móhj narzeczony też mi popstryka bo póki co narazue sie ze mnie śmieje że wyglądam jak pomidor- kupiłam czerwoną kurtkę i chyba pewne podobieństwo jest;) a oto ja w 31 tygodniu DSC02373.jpg

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak Wy, ale ja jak stoję przed lustrem lub w bieliźnie to czuję się bardzo sexownie, ale może to dlatego że nigdy nie lubiłam swojego brzucha, a teraz jest taki ładnie foremny:)

Mere a ja zawsze uwazalam ze moj brzuch to najseksowniejsza czesc mojego ciala.Byl plaski, umiesniony...Ale juz wiem co zrobic by wrocic do starego brzuszka:))
A teraz nie bardzo czuje sie sexy:-D:-D

reklama
jak niebieski to policeman?:)

wszystkim i każdej z osobna dziękuję za miłe słowo :)

nikitka
powoli się cosik pojawia. Ale u mnie na SR kobietka ma taki sam jak Ty a termin ma na połowe września więc widać możliwe :) poprostu nigdy nie bedziesz miała takich problemow jak np ja żeby jakos po tym porodzie wyglądać:)
a swoją drogą 1,5 kg dzieciuszek to pewnie mocno widać na takim brzusiu ruchy nie?

ilona
koncepcja super- kolor mi się też b.podoba, ale życzę wytrwałości w przechodzeniu z czarnych :) nie bądź taka słaba i niecierpliwa jak ja :), mnie dopiero ciążą zmobilizowała !

Eh dziewczyny jesteście przemiłe. Ja ostatnio w jakimś kryzysie wyglądowo-sopoglądowym ;). Nieco mi lepiej jak się poczyta tyle miłych rzeczy.

Mi tak orientacyjnie wydaje się że waży 1500g . A brzuch mi skacze tak że mój mąż się ostatnio aż wystraszył :) Ostatnio ku swojemu wielkiemu zskoczenie dotykałam macice (tzn brzuch :) ) i wyczułam główkę dziecka , która po chwili uciekła :). Mam często do czynienia z ciężarnymi zwierzakami więc pewnie stąd jakieś wyczulenie;), ale nigdy nie myślałam że wyczuje swojego malucha.

I tak jak sivi to ujęła z organów wewnętrznych mam kompletną miazgę i to jest okropne, ale może po porodzie docenie. Jak już będę mogła normalnie oddychać, jeść, robić siusiu rzadziej niż co 1h....eh....już mi tęskno:)

A ja dołączam się do postulatów nakazujących załączenie WeraMirek zdjęć z domowej sesji :). Sama się nad taką zastanawiam...urocze są takie foty.

O w trakcie pisania prośby zdjęcie zostało dorzucone! Śliczne!!!! WeraiMirek bosko wyglądasz ....Same sexy mamy na forum:)

A ty Atram nie bluźnij! Bo ja to wpadam w kpompleksy jak widzę Twoje zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Do góry