sivi
Fanka BB :)
atram ale fajne zdjęcie :-) ale jak ziomal to trzeba było znaleźć sobie wysprayowaną ścianę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja z racji dobrego samopoczucie dzisiaj strzelilam sobie foto do albumu
teraz co tydzien bede robic , co srode, bo mi moja midwife mowila ze w srody mi sie tygodnie rozpoczynaja
ja i moj ziomallllllllllllllllllllllllll))))))))))))))))
![]()
ja sie ciesze, ze je mam hihi, bo dzisiaj upal jak fixatram - zazdroszczę, że w takich szortach możesz biegać ;-)
hahahaha, ale przeciez ja nie jestem tak opalona, mowie wam jak jest slonce to ja z domu nie wychodzeatram ale fajne zdjęcie :-) ale jak ziomal to trzeba było znaleźć sobie wysprayowaną ścianę!
super, i figury tylko pozazdrościć![]()
Zobacz załącznik 378028Zobacz załącznik 378029
Na szybcika zrobione przed chwileczką.
Mój skonczony 27 tydz :-)
ja z racji dobrego samopoczucie dzisiaj strzelilam sobie foto do albumu
teraz co tydzien bede robic , co srode, bo mi moja midwife mowila ze w srody mi sie tygodnie rozpoczynaja
ja i moj ziomallllllllllllllllllllllllll))))))))))))))))
![]()
Mileczka śliczny masz brzusio, i ciągle uważam, że jak na mieszkanie dla dwojga to jest nieduży,
atram
jak zwykle, extra.
faktycznie super wyglądasz, i faktycznie spodenki fajne, tlyko jak na moje grube nogi i pupe to ja bym sie nie odważyła... cellulit hehe ciekawe, chyba za duzo bajek czytasz... na takich chudych nóżkach cellulit :|??