reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Ja też mam straszny celulit. Nawet na rekach i łydkach. Masakra jakaś :szok: Kiedys chodziłam na rolletic i bardzo mi to pomagało na ogólną kondycję skóry, ale teraz nawet w poblizu nie ma żadnego gabinetu z tym ustrojstwem. Polikwidowali wszystko bo moda mineła :-(

reklama
tricolor ja mam dokladnie to samo
tez mam na lydkach i rekach
w szoku jestem powiem jak na to patrze , bo nie wiedzialam ze sie moze tyle dziadostwa narobic od hormonow w tak krotkim czasie

nie oglądałam się aż tak dokładnie, ale chyba na rękach nie mam, zapytam małża ( chociaż nie wiem czy on rozpozna co to wogole jest)
ale na tyłku i nogach to nie dość że tłuszcze to cellulit poprostu przykryty cellulitem.
Ale po porodzie przywioze sobie rowerek, na wiosne bede biegać a w wolnej chwili - o ile wogole znajdę bede cwiczyc, a moze nawet mi małż basen fundnie :-p i może w ten sposób sie pozbędę
kiedyś byłam instruktorką fitnessu stąd miałam zapał do ćwiczeń i potrafiłam prowadzić zajęcia po 3h na rowerach, 5h brzuszków itd więc może jak spojrzę w lustro po porodzie ten zapał wróci :) tak sobie tłumaczę hheeh

ja już strasznie zgrubłam mam 20 kg do przodu...masakra...cała oklejona jestem celulitem...ramiona, uda, dupsko, łydki,,,twarz zaokrąglona...jakaś masakra.....to moje fotki ania 29t1d (1152 x 1536).jpganniam29t1d (1152 x 1536).jpg31t2d (565 x 909).jpg

rabbit
przestań kochana! masz 2 bąbelki w środku, jesteś w 32 tyg i tylko 20 kg, to nie jest wcale źle! ja mam w 29 tyg jednego bąbelka i +16;/
wyglądasz rewelacyjnie! A jakoś nie widać na zdjęciu ani rozstępów ani cellulitu... a buzia zaokrąglona teraz, ale po porodzie wróci do normy.

rabbit co ty za bzdury dziewczyno opowiadasz! ślicznie wyglądasz!! brzusio wcale aż taki wielki nie jest! no i grubaski te twoje dzieciaczki, ja mam jedno a ledwo półtora kilo waży :-)

reklama
Rabbitku,ja też uważam,że nie widać tych Twoich 20 kg!!!!
Pomyśl,że nam z jednym ciężko,a Ty masz dwójkę!!!!!
Bardzo ładnie wyglądasz!!!!!

Ja to na siebie patrzeć nie mogę,zwłaszcza na gębę...:(
Opuchnięta,nochal przerośnięty,kota dostaję jak ktoś mi chce fotkę strzelić...
Ze starszą córcią też praktycznie nie mam fot ciążowych(teraz żałuję:p)

Do góry