reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Ja juz nawet na wage nie chce wchodzić żeby sie nie przerazić ;]

Ewa trzeba było spoważnieć jak na mamę przystało ;] A przyznam (mam nadzieje że sie nie pogniewasz) że widziałam Cię na fb :-D Jakie TY masz kobieto oczyska piękne! No szok!

jak mam sie pogniewać jak sama się tu przez fb zalogowałam i udostępniłam swoje dane, a fb to portal publiczny :p lookaj jesli chcesz nie ma sprawy.
no spoważnieć trzeba, tylko jakoś mój małż nie może i ciągle jest takim samym wariatem:p

Ja z moim wielkoludem :)

slicznie :)

kobitki wierzcie lub nie ale mój pępek nigdy nie wrócił na swoje miejsce po pierwszym porodzie :sorry::sorry:...miałam dośc płaski i nawet w miarę fajny brzuch z wystającym pępkiem - komicznie to wyglądało

moj prawie juz calkiem zanikl !! zawsze mialam dziure i go nie widzialam za bardzo , a jak wyszedl okazalo sie , ze jest tak obciety , ze go prawie nie ma ...

to może ja wstawie kilka fotek:) z sesji robionej na początku 30tc

Zobacz załącznik 377995
Zobacz załącznik 377997Zobacz załącznik 377998

wow slicznie !! a na ostatnim to juz wogole wypas jaki okragly :) i jak wysoko !! super :)

P1130738 [HDTV (1080)].jpgP1130739 [HDTV (1080)].jpg

Na szybcika zrobione przed chwileczką.
Mój skonczony 27 tydz :-)

reklama
Do góry