reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

O matko weronika to ty chudzielec bylas!!pewnie dlatego teraz ci sie wydaje ze wielorybek jestes:tak:Zobacz sobie moje zdjecie to dopiero wieloryb:-D
a tej galeri to juz chyba nie bede ogladac. W ciazy dziewczyny sie tyje!!a nie tylko pilki pod swetry wklada:crazy::angry:.!!!
Renatka nam sie ujawnila, a raczej super laska!!!:tak:

reklama
Weronika ja bardzo długo się wahałam żeby wstawić zdjęcia ale jakoś się przełamałam może ty też dasz radę.
Dagrab jaka ja tam laska pewnie mam już 20 kg na plusie:zawstydzona/y::no: ale dziękuję

Weronika, wstawiaj zdjęcie, Tobie się tylko tak wydaje, że duża jesteś, a to tylko ciąża jest :szok:. Pochwal się domkiem swego dzieciątka.
Atan, rzeczywiście z tygodnia na tydzień coraz większy, a jeszcze trochę zostało. A ile waży szkrabik?
Renatka ale fajnie udało Ci się złapać pupcię. Ja mam sporo filmików, ale na zdjęciu nie dałam rady uchwycić. Szybszy jest od Mamusi :)
Pluszacze, no Leonek ma niezłe gniazdko u Mamusi, no i już ładnie waży

Dagrab - ja też podejrzewam że coś z tymi ciążami kombinują i piłki poszły w ruch :-p

Renatka - gdzie to Twoje 20 na plusie??? Chyba w stopach których nie widać na zdjęciu.

No to pochwalę się domkiem Doriana

Załączniki

• brzucio.jpg
    brzucio.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 108
Weronika spodziewałam się hipopotama, a co widzę??? śliczny brzusio. Ja o sobie hipek mówiłam, jak byłam w 22tc, teraz już to ogarnęłam i wręcz mały mi się mój brzuszek zaczął wydawać, choć ciągle słyszę, że rośniemy :-D A z imieniem to teraz mi dałaś do myślenia, znam na pewno jakiegoś, ale zabij mnie ale nie powiem kto to i skąd kojarzę to imię.

Mąż świętuje dalej ze znajomymi a ja wróciłam do domu i wena mnie naszła na zrobienie zdjęcia, bo uświadomiłam sobie, że mogą to być ostatnie zdjęcia z brzuszkiem. Będę musiała małża pomęczyć o inne, bo samej to ciężko :-) jednak na poczekaniu ...

36t3d.jpg36t3d (2).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Weronika- gdzie ten wieloryb??bo szukam szukam i go nie widze!!!
Renatka- 20 kg!!!! zartujesz sobie.Przeciez swietnie wygladasz,nawet jak tyle jestes na +.
Dee- no no , jaka sesyjka samodzielna:-)
Pluszacze- tez chodze w paskach, wogole lubie jak widac brzucha.Slicznie wygladasz.

Do góry