reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
Kobietki, brzuszki przepiękne, Tynka, a Ty z Mężem macie cudowną sesję.
Myślałyście jak to będzie za miesiąc, 1,5 jak ich już nie będzie, ani kopniaczków... jakoś tak dziwnie chyba...

mama NIki brzunio duży, ale tak już z chłopakami jest. Z synkiem tez mi duzo więcej urósł, teraz to piłeczka zaledwie.

tynka od razu widać że tatuś zakochany

Olcia
ślicznie wyglądasz:)

Pluszacze
ile Leo już waży? bo na sporego wygląda...

Atan Twój brzunio też juz całkiem spory:)

Pluszacze-ale masz fajny brzunio:-)

Atan-widać jak fajnie brzunio rośnie.Pewnie po porodzie będzie nam dziwnie bez brzuszka.

Digitalis -a to niewiedziałam że przy chłopcach brzuszki są większe,dookoła słysze tylko że niby przy drugim dziecku brzuszek jest większy.Ja przez ciaże przytyłam jedynie 5kg,wczoraj mnie ginka zważyła i wychodzi na to że przytyłam czyli teraz 8kg przytyłam przez całą ciąze -to i tak niewiele.

SDC13166.jpgSDC13158.jpg
my w 34 tygodniu a mały Wojtuś tak wypina pupcie ;)

reklama
Dziewczyny ale piękne brzuszki, co prawda mam kilka swoich faworytek i strasznie im zazdroszczę że wyglądają tak rewelacyjnie i cudownie :-p. Ja jakoś wstydzę się wstawić swojego zdjęcia - wystarczy wyobrazić sobie hipopotama w ciąży i to będę ja:-D. A przed urodzeniem Wiktora nosiłam rozmiar 34/36 przy wzroście 176 cm.

Do góry