reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
a ja już doczytałam że spiczasty to chłopak, chociaż nie bardzo w to wierzę bo w pierwszej ciąży miałam okrągluchny a urodził się chłopak jak sie patrzy, teraz też raczej okrąglutki z resztą same spójrzcie. Kiepski kąt, ale zawsze coś. Znajdę statyw to zrobię lepsze;)

10t4dc.jpg

a ja myślałam ze mam duży brzuszek, ale jak patrzę na wasze to nie jest taki wielgachny tylko w sam raz, ale sie ciesze ze mamy juz takie ladne brzuszki :)
postaram sie zrobic foto :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale macie brzucholki....a Vanilia Twój to rewelacja...juz wyraźnie widać....ale Wam zazdroszcze....u mnie to jak się wypne to coś tam może i widać...Postanowiłam sobie ze jak na prenatalnym bedzie wszystko ok to zaczne robić raz na dwa tygodnie zdjęcie, już regularnie;) bedzie potem co porównywać i do czego wracac;)

Na temat brzuszków to słyszałam, że jak jest okrągły to na chłopca, a jak spiczasty to dziewczynka. Moja bratowa miała spiczasty i wyszła dziewczynka :)
Fajne macie brzuszki, ciekawe kiedy u mnie będzie coś więcej widać ;-)

A ja nie mam fotki, ale brzuch idento jak u Vanilii! Trochę mnie to przeraż, bo dopiero 10 tydzień a już 10 cm w obwodzie więcej!
W pierwszej ciąży dobiłam do 99 cm, teraz chciałabym mniej, ale rzeczywiście przy drugim dziecku dużo szybciej rośnie brzuchol:)

Macie fajne brzuszki dziewczyny! Ja to kurcze jakoś nic nie widzę, dotykam sobie brzuch to mam tu jakoś tak twardy, ale nie widać jeszcze nic. A chciałabym oj bardzo :) Heh w zasadzie nie wiem czy to mój brzuszek sadłusiek czy powiększona macica. Ciężko mi to wyczaić.

reklama
Do góry