reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
No to i ja wkleje:) słaba jakość i jakoś tak troche koślawo mi wyszło:p
Zdjecie po zjedzeniu pączka i wypiciu prawie dówch szklanek mleka:p Ogólnie niewiele się rózni od tego co był te 8 tyg temu, moze troszeczke sie uwypuklił...Mimo tego ze Waga stoi w miejscu to mam juz prawie dwa centymetry wiecej w pasie:)! i nie moge już wciągnąć brzucha...kiedys mogłam tak ze był bardzo wklesły a teraz zebra sie podnosza a reszta zostaje lekko wypukła...Czekam az zrobi sie taki fajny ciazowy...

Załączniki

• 2011-06-24 14.11.34.jpg
    2011-06-24 14.11.34.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 191
Ostatnia edycja:
E tam...wcale nie...:) Tak sie wam tylko wydaje...
Zreszta tak cos czuje ze jeszcze miesiac i nabiore ciała nie tylko w brzuszku...Coraz czesciej czuje sie opuchnięta jakas taka nieładna i wogole...podobno w drugim trymestrze kobieta nabiera siły, pewności siebie i czuje sie atrakcyjna...licze na to...:)

Paluszku, dobra, dobra,... My tam wiemy swoje :-)

Ja tez czuje sie jakos taka nieladna, gruba i spuchnieta. W ogole nie jestem milosniczka stanu ciazowego. Zazdroszcze kobietom ktore uwielbiaja stan blogoslawiony; jak dla mnie moglby on byc znacznie krotszy np. max. 3 miesiace. Szkoda, ze dzieci nie chce w brzuszku szybciej rosnac ;-) Nie ukrywam, ze mnie przeraza ciaza, to tycie, to moje samopoczucie. W poprzedniej ciazy przytylam 27 kg, czulam sie fatalnie wiec do przechodzenia tej ciazy tez nie mam optymistycznego nastawienia. Juz na tym etapie ciazy mialam opory ze wstawieniem zdjecia, bo czuje sie gruba, wiec moze sie okazac, ze to bylo moje pierwsze i ostatnie zdjecie tutaj :-)
Oj, mam dola ostatnio, wszystko mnie wkurza...
Wiec lepiej skoncze juz to swoje marudzenie. Uciekam

agulla też zwlekam z wstawieniem zdjęcia bo zwyczajnie czuje sie gruba i napuchnięta, chociaż nie wyglądam jakos tragicznie. W pierwszej ciąży sporo przytyłam ale czułam się bardzo dobrze. Nie miałam żadnych męczących objawów, wręcz kwitłam. Teraz jest zupełnie inaczej najchętniej chciałabym już mieć maluszka przy sobie a nie jeszcze 7 miesięcy z brzuchem chodzić. Ale może tak musi być w drugiej ciąży.

reklama
1a33a6f220d0eda8med.jpg

Ale mi się wielkie zdjęcie zrobiło :)

10 tydz. mały ten mój brzuchol, czekam i nie mogę się doczekać aż będzie większy

Do góry