reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie stresujcie mnie. Ja też z każdym dniem mam coraz niżej, a myślałam,że już się nie da..;-)
Na pewno nie wyżej niż Sergee a jeszcze tydz muszę przetrwać

Emily, jutro lipiec, mysle, ze wtedy zacznie sie szal porodow :)
juz jutro mamy 1 lipcowa cesarke, potem kopacz, pewnie malgorzatka...

U mnie brzuch wysoko, smieje sie, ze pod sama brode go mam...

Hubson,możesz przynajmniej normalnie siedzieć , a nie tylko w szerokim rozkroku. I nie obijasz kolanami przy chodzeniu, o schodach nie wspomnę.
A bluzki ciążowe to już dawno nie sięgają.....Został mi jeden zestaw wyjściowy

ale ładne brzusie,sergi Twoj faktyzcnei sie sporo obnizył:)

Uwaga dziewczyny teraz będzie coś tylko dla osób o mocnych nerwach. Czyli mój brzuch 10dni po.
Wstawiam to tu jako motywator szczególnie dla siebie, żebym za jakiś czas mogła stwierdzić, że jest lepiej. A o to chwila prawdy.

Załączniki

• 1404467988717.jpg
    1404467988717.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 142
  • 1404468007900.jpg
    1404468007900.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 151
  • 1404468040951.jpg
    1404468040951.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 148
Tusiaczku ale twój brzuch sie jeszcze w pełni nie wchłonął. gdzieś czytałam że do 3 miesięcy cofają sie zmiany w tkankach związane z ciążą. macica se szybko kurczy ale wszystkie mięsnie skóra itd dłużej. a poza tym nie wygląda źle jak na 10dni po porodzie :) także luz.

Tusiaczku, super wyglądasz jak na 10 dni po. Jeszcze niejedna na tym forum będzie Ci zazdrościć. Przecież Ty nawet połogu nie skończyłaś..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry