reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Elifit Twój brzuszek wygląda jak przyczepiony. Super masz figurę:thumbup::thumbup:

Ja dziś z ciekawości weszłam na wagę. Od porodu mam minus 5kilo:eek::eek: czyli więcej niż pół tego co przybyło. Ale najfajniejsze jest to stałe zaskoczenie, że widzę swoje stopy:eek::eek::eek:

elifit ale laseczka z ciebie!!!!!!! wow,
Tusiaczek no ja tez juz nie moge sie doczekac zeby moc polozyc sie w mojej ukochanej pozycji na brzuchu, fajnie jest widziec stopy, nie miec problemow z depilacja....

Dziewczyny! Piekne brzuchy! Jako ze dopiero dolaczylam to i ja pochwale sie brzuchem. W 32tc kolezanka zrobila nam kilka zdjec ciazowych. I wrzucam jeszcze jedno z soboty kiedy skonczylam 38tc - mam nadzieje ze wiekszy juz nie urosnie :-D

Załączniki

• 1404127290489.jpg
    1404127290489.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 125
  • 1404127342538.jpg
    1404127342538.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 129
Serge, nooo obnizyl sie ladnie brzuchol :)

$Elifit, nie dziwie sie, ze dziecku sie nie spieszy i woli siedziec w takim czadowym brzuchu :)
Moj tez jest tak wysoko ciagle.

Kasiuchna, spory brzuch masz :) i koszulke Lidlowa widze - mam taka sama na sobie dzis .

Dzieki!
No w pokoju prawie gotowe, czekam tylko z wylozeniem ochraniacza w lozeczku bo kota mamy, wiec narazie nie chce zeby sie zasierscilo za bardzo :-) hubson - od zawsze lubilam ciuchy z lidla wiec i ciazowymi nie pogardzilam ;-)

Elifit wow, ale zgrabnioszka z Ciebie! :-)
Kasiuchna super Brzuś, większy już chyba nie będzie ;-)

Od ostatniej "wstawki" mój obniżył się jeszcze bardziej... :szok: Coś sobie rokuję poród na najbliższą sobotę, już od kwietnia chodzę z myślą, że to będzie 5-6 lipca ;-)

PicMonkey Collage.jpg

po lewo - najnowsze ;-)

Załączniki

• PicMonkey Collage.jpg
    PicMonkey Collage.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry