reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tusiaczku naprawdę jest nieźle jak na 10 dni po :-)

34tc.jpg38tc.jpga to dla porównania 34tc i 38tc :-)

Załączniki

• 34tc.jpg
    34tc.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 138
  • 38tc.jpg
    38tc.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Tusiaczku, mój brzucholec podobny. W sumie jestem nawet zadowolona z figury :) no i co najwazniejsze to od razu po porodzie schudły mi ramiona, widocznie tam sie zbierały zapasy wody.

To co mnie cieszy, to że pępek został na swoim miejscu. Ale jednak kilka rozstępów się pojawiło. Wcześniej ich nie widziałam bo są od spodu a tam mój wzrok nie sięgal:p
Ramiona mi powoli dochodzą do siebie, ale myślę, że noszenie Małego przyniesie efekty. ;)

U mnke brzuvh nadal pomaranczowy po cc.troche zmalal.mam ciazowe boczki.wkdzkalam swoja blizne..dziwna.stopy nadal spuchniete k lydki :/

U mnie brzuszek też jeszcze lekko odstaje, ale mam nadzieje ze karmienie piersia pomoze mi schudnać wiecej niz przytylam i dojde do wagi 50kg, a nie 53kg jak było przed ciążą.

ImageUploadedByForum BabyBoom1404696265.017170.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1404696278.224905.jpg
Ja od 1.07 tak wygladam. Musze jutro kupic majty wyszczuplajace zeby pomoc mojemu brzuszkowi sie "wchlonac"... jestem zadowolona ze udalo mi sie uniknac rozsztepow. Pozdrawiam was mamuski i przyszle mamuski z fotela karmiac cyckiem, lekko przysypiajac

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1404696265.017170.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1404696265.017170.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 536
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1404696278.224905.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1404696278.224905.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Emily, w kompleksy wpadam ;) pocieszam sie, ze Ty jestes juz 3 tyg po, a ja dopiero tydzien. Tez tak chce za 2 tygodnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry