reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
IMG-20140520-WA0003-1.jpg prawie 14 kg więcej, ale co mi tam :)

Załączniki

• IMG-20140520-WA0003-1.jpg
    IMG-20140520-WA0003-1.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 114
Nie chwaliłam się brzuchem bo nie robiłam zdjęć. Może dziś ze 2 mąż mi zrobił to pamiątka będzie chociaż ;-)

Jagódka, no chyba jakoś blisko mamy terminy,no i obie z Adasiami

Mika, nie badz taka, pokaz brzuch.

Lilla, zgrabny :) i nie taki duzy, jak moj :) mi sie wszyscy dziwia jak mowie, ze za tydzien zaczynam 9 miesiac. Dla mnie jesr ogromny, bo utrudnia mi mocno oddychanie juz.

Lilla a gdzie to 14 kg? ;)

też się zastanawiam :p Brzuszek nieduży, co niektórzy podejrzewają 4-5 miesiąc, a nie 8-9

Zaczęłam się nawet martwić, że córki nie dokarmiam bo malutka jest wg USG i położne mi co dwa tygodnie każą usg robić. (wg norm na różnych portalach polskich to jest dolna granica normy). Na szczęście moja waga cały czas do góry idzie, więc córki też pewnie. Dowiem się w pon. bo i USG i wizyta u położnej ustalona.

A ile wazyla ostatnio?
Moj maly w 32t2d wazyl 1900 g.
Ty jak jestes drobna to i cora jakas wielka nie bedzie. Wazne, zesystematycznie przybiera na wadze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry