reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pokazne mamy te brzuchy juz :) a pamietam jak wrzucalysmy dziewczyny takie babelki ktore ledwo co odstaja ;)

Juz niebawem zobaczymy nasze skarby! <3

Emily może i pokaźne, ale ja mam chyba największy..
Z zazdrością patrzę na Wasze zdjęcia. Nawet mąż jak dziś spotkaliśmy się na ulicy powiedział "BOŻE, ale Ty wyglądasz!!!! "

Emily może i pokaźne, ale ja mam chyba największy..
Z zazdrością patrzę na Wasze zdjęcia. Nawet mąż jak dziś spotkaliśmy się na ulicy powiedział "BOŻE, ale Ty wyglądasz!!!! "

Ja jestem niska i mi rosnie brzuch do przodu... Smieszny jest ;) ciekawe czy po ciazy tez bede sie smiala hahaha... Nie potrafie okreslic czy jest mniejszy od waszych czy wiekszy. Ma zupelnie inny ksztalt. Pilka po prostu...

Ja wyglądam jak Lizak na patyku. Przyklejony brzuch do chudych nóg. W ubraniu jako tako ale bez to śmiech na sali ;)
Fajne macie brzuszki takie zgrabne :)

Mi ciężko pojąć ,że mam jeszcze 2 msc. Termin mam na 20 lipca dopiero czyli chyba jeden z najpóźniejszych . Nie potrafię sobie wyobrazić jak będę funkcjonować...

W 1szej ciąży wyglądałam ponoć jak pająk, czyli chude nogi i ręce i wielki brzuch. A teraz chyba tylko jak kulka:-(
Mam nadzieję,że powrót do formy będzie równie szybki jak wtedy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry