reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Elifit - nie zrozum mnie zle, ale zazdroszcze tylka :p mi w ciazy poszlo z brzuch, w dupke i w uda, co pewnie widac jak wrzucam zdjecia, a Ty masz zgrabna, ciazowa pileczke i nic poza tym :-p

reklama
Trzeba przyznać,że tyłek super zgrabnie wygląda a brzuch już dość pokaźnych rozmiarów.

Hehe dzięki dziewczyny już gdzieś pisałam że taka moja uroda że tylko w brzuch idzie :) ;) a nogi patyki spodnie jeszcze sprzed ciąży założę. Ale niestety tak kolorowo nie jest po ciąży. Flak okropny miałam. Zobaczymy jak tym razem ;)

31tc :-)
31tc.jpg

Załączniki

• 31tc.jpg
    31tc.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 83
No dokladnie :) zwlaszcza ze to wspolna praca moja i kolezanki. Na sesje profesjonalna nie bylo mnie stac... No ale pare zdjec dobrych wyszlo ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry